Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tűzjegy miért érzi a holdat?...

Tűzjegy miért érzi a holdat? Ha a hold a vízjegyekhez köthető?

Figyelt kérdés

Rosszul tudom?

Oroszlán vagyok (aug14) meg anyum meselte hogy a masik horoszkopom a szűz , nemigen ertek ehez valaki tudna többet mondani?

(Ez a hold érzés hogy érzem a holdat ez nekem magas ludtalpas vagyok minden honapban teliholdrok jobban faj )

Tudom sok ember nemtud teliholdkor aludni de miert? Mi zavar? És a hold hogy kapcsolodik egy tűzjegyhez??

Ha valamit is számit anyum rák

aug. 21. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ennek van köze a horoszkóphoz. Én földjegyű vagyok, és mégis rosszul alszom ilyenkor.
aug. 21. 00:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Az asztrológia, horoszkóp alkategória lenne a legjobb helye a kérdésnek.
aug. 21. 01:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert valamilyen szinten ellentétek és az ellentétek vonzzák egymást.
aug. 21. 02:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenki érzi. Amúgy meg nem kell hogy anyukád meséljen, nagyon könnyen kiszamolhatod az aszcendenst.
aug. 21. 07:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csillagjegytől függetlenül rengetegen megérzik. Befolyásolja a hold a biológiai folyamatokat.
aug. 21. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Az "oroszlan vagyok" annyit takar hogy a születesedkor a Nap az oroszlan jegyében volt. De ez csak a Nap.

Asztrologiában (ami nem a bulvár!!!) nézik még a Holdat, a Merkúrt, Venuszt, Marsot stb stb, szóval nem csak a Napot nézik, hogy miylen jegyben volt.

Így ugyanúgy, ahogy mindenkinek van napjegye, a Hold is valamilyen jegyben állt, mikor született, tehát "holdjegye" is van.

Most a szűz nálad nem tudom mi, holdjegy vagy aszcendens vagy mit takar az, hogy "másik horoszkóp".

Egyébként igen a holdjegy vízjegyhez köthető, a rák jegyét uralja. De ez nem csak a rák jegyűeket érinti, hanem mindenkit, mert senki sem 1 adott jegy szülötte, hanem mind a 12 ott van mindenkiben, így a rák jegye is, csak az arányok mások.

A telihold ujgold pedig mindenkire hatással van, valakire jobban valakire kevésbé.

aug. 21. 10:14
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 igaz

Köszonöm valaszotokat!

aug. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!