Tűzjegy miért érzi a holdat? Ha a hold a vízjegyekhez köthető?
Rosszul tudom?
Oroszlán vagyok (aug14) meg anyum meselte hogy a masik horoszkopom a szűz , nemigen ertek ehez valaki tudna többet mondani?
(Ez a hold érzés hogy érzem a holdat ez nekem magas ludtalpas vagyok minden honapban teliholdrok jobban faj )
Tudom sok ember nemtud teliholdkor aludni de miert? Mi zavar? És a hold hogy kapcsolodik egy tűzjegyhez??
Ha valamit is számit anyum rák
Az "oroszlan vagyok" annyit takar hogy a születesedkor a Nap az oroszlan jegyében volt. De ez csak a Nap.
Asztrologiában (ami nem a bulvár!!!) nézik még a Holdat, a Merkúrt, Venuszt, Marsot stb stb, szóval nem csak a Napot nézik, hogy miylen jegyben volt.
Így ugyanúgy, ahogy mindenkinek van napjegye, a Hold is valamilyen jegyben állt, mikor született, tehát "holdjegye" is van.
Most a szűz nálad nem tudom mi, holdjegy vagy aszcendens vagy mit takar az, hogy "másik horoszkóp".
Egyébként igen a holdjegy vízjegyhez köthető, a rák jegyét uralja. De ez nem csak a rák jegyűeket érinti, hanem mindenkit, mert senki sem 1 adott jegy szülötte, hanem mind a 12 ott van mindenkiben, így a rák jegye is, csak az arányok mások.
A telihold ujgold pedig mindenkire hatással van, valakire jobban valakire kevésbé.
#6 igaz
Köszonöm valaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!