Miért van hogy ha valaki nagyon vágyik valamire azt nem, vagy nagyon nehezen kapja meg, ha viszont nem ragaszkodik valamihez, vagy nem akar az hamar megadatik neki?
Figyelt kérdés
Pl barátokat már évek óta akarok, de nincsenek, a parkapcsolattal meg sokáig úgy voltam hogy egyenesen nem akartam, vagy egyszerűen csak nem hiányzott, aztán hirtelen jött és lett. Mondjuk az utóbbi miatt utólag nem panaszkodom.aug. 16. 21:30
2/3 Bálvány válasza:
Pontosan miért került ez az asztrológia rovatba?
3/3 anonim válasza:
Minden eddigi párom olyankor jött,amikor vagy nem érdekelt az egész,vagy éppen nem az volt a központi téma az életemben.
Anyagilag ugyanúgy, tavaly két szerencsés nagyobb bevételem is volt ,legálisan és olyankor, amikor abszolút nem érdekelt az egész.
Jó pár éve nincs társam, egy ideig nagyon szerettem volna ,de tavaly óta ezt is elengedtem.
Meglátjuk mi lesz. Úgy érzem, a rágörcsölés előnytelen és a kisugárzásunkon is meglátszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!