Szűz jegyű Nő és Oroszlán jegyű Férfi rövid vagy hosszútávon mennyire jön ki egymással? Mi a tapasztalat?
Ilyet másikat kinek nincs gyereke közel 50 évesen képtelenség találni.
És nekem nem hiányzik ha vele volna még a gyerek ha kirepült a házból.
Utóiratt:sajnos hiú oroszlánként már bele is zúgtam ebbe a szüz Nőbe és nem tudok szabadulni a gondolatól hogy lehet nem lesz köztünk sosem semmi.
Már alig várom a hétvégét hogy mehessek oda kikapcsolódni ahova Ő is jár az Ősével együtt.
23-s-.
Nem vagyok 50-vek csak közel járok hozzá.
Azért nincs gyerekem se feleségem,mert amelyik csajba 30 éves koromba szerelmes voltam ( előtte 15 éven keresztül együtt lógtunk szinte minden nap) és nem viszonozta az érzéseimet,merthogy nem volt autóm és jogsim persze hozzá,és mást választott kinek volt.
Én csakis Ő tőle szerettem volna gyereket,bár feleséget sosem akartam mert az kötöttséggel járt volna.
És mivel kosarat kaptam onéntól kezdve csak a bulik,szórakozás érdekelt.
És én gyerekorom óta szabadjára voltam engedve a szüleim által és azt szoktam meg hogy bármikor bárhova mehetek,és addig maradok amíg akarok.
Csak mostanra már meguntam a 4 fal közötti egyedüllétet,bár a kikapcsolódásokról nem tudok lemondani mert otthon ülve megölne az unalom.
Állandóan megyek valamerre.
Ha érdekel az asztrológia, olvass utána, hogy nem ennyiből áll. Pontos születési idő, azaz óra, perc és helyszín alapján lehet ún. szinasztriát csinál(tat)ni két ember között.
"bár feleséget sosem akartam mert az kötöttséggel járt volna" Ilyen hozzáállású férfivel egy nő sem vállal gyereket, akinek kis esze is van és a gyereknek sem "ideális" kötődési és férfiminta egy olyan társ, akire nem lehet számítani.
Tudom hogy az aszcedens lenne a lényeg,de sem a Nőét nem tudom,eleve azt sem tudja hogy én tudom róla hogy ő Szűz,illetve a saját óra,perc születésemet sem tudom,.
Amúgy meg nem a 60 években élünk hogy feltétel lenne egy Nőke hogy feleségül veszem-e vagy sem.
Manapság nyitott kapcsolatok vannak,mert házasodni nincs értelme max a Nő szemszögéből hogy aztán vigye a fel vagyont.
Nem kalandra keresem a Nőt,illetve ez a Nő tudom hogy már nem fog szülni gyereket,vagy nem is tud,és és ez a lényeg.
Van egy velem egyidős haverom ő is totál független csak Bak jegyű biztos egzisztenciával rendelkezik no nem multimilliomos de megél a keresetéből és ő is nézelődik,pontosabban kinézett magának egy 30 év körülit aki Nyilas.
És a haver is kijelentette hogy csakis gyermek mentes Nőt akar vagy semmilyent.
Neki sem hiányzik más pereputtya.
Pedig nem beszéltünk össze mikor az Oroszlán ki én vagyok és Bak munka mámiás haver full totál elentétei vagyunk egymásnak.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!