Szűz jegyű Nő és Oroszlán jegyű Férfi rövid vagy hosszútávon mennyire jön ki egymással? Mi a tapasztalat?
13-s.
Köszi a tanácsot,mármint hogy keresek mást,csak egy bibi van a dologban.
Ebből a korosztályból közel az 50-hez mint ez a csaj nem sokat kell találni a környékünkön kinek se gyereke se Férje nem volt még.
Én is ugyanúgy közel az 50-ugyanilyen cipőben járok.
És szimpik vagyunk egymásnak csak ez az egyoldalú hozzáállás amit felém mutat,mármint nem nagyon erőlködik azon hogy esetleg ő is felhozon egy témát az irányomba riaszt el egy csöppet kicsit tőle.
Én már kétszer rámozdultam,hozzászóltam és nem vette zokon sőt jól esett neki látszólag,de már ő is kerülgethetne nem csak én öt.
Mert abból hogy a távolról nézeget,bitang lassan fog kialakulni bármi is.
12-s.
Részben igazad is van,mert az Anyám ekte Bak és az én meg Oroszlánként pont a két véglet vagyunk.
Én szeretem,illetve művelem is az élet azt a részét hogy pihenés,míg az Édesanyám csak a munka miből pénz,nem sok van ideológiát ismeri leginkább csak.Ha 1 napig nem tud magával mit kezdeni akkor majd beleörül. Én meg hetekig,hónapokig is elvagyok munka nélkül is. Pénzt enélkül is tudok keresni ha akarok,illetve szükségem van rá.
Másik részről meg ne hasonlíts az igazi Oroszlán jegyűhöz mert ők elvileg mindenben sikeresek ami az élethez kell,nekem meg csak az 50 % jutott szerelemben semmi nem jön össze,nem bálványoznak a Nők a hangom orgánuma valamiért elriassza a többségét mellőlem illetve nem hozom le a csillagokat az égről szöveggel sem rendelkezem. Én az a kis csöndeske vagyok ami a jegyemmel nagyon nem vág össze.
Faterom is Oroszlán és ő valóban az.
Mai napig bomlanának utána a Nők mert mindene adott,kinézete,szövege csak mivel társas kapcsolatban rendkívül hűségesek vagyunk nem akarja megcsalni a Feleségét.
19-s.
Az egyik szülője még él,és az csakis X7 BMW férfit szeretne a lányának,na meg intelligens és egyéb finomságok is legyen még a partner tarsolyában.
Sülve,főve együtt vannak,és szó szerint olyan a kapcsolatuk mint a Pcyho filmben.
A szülő uralkodik a gyereke felett,és a gyerek ezért nem tud érvényesülni.
Nos ez miatt leginkább nagyon nehéz megközelíteni.
Mikor elsőnek odamentem a csajhoz beszélgetni,két szót válthattam vele és a szülője eddig is hagyta beszélni,mert átvette a gyermekétől a szót és faggatozott mindenről,mintha enélkül is nem tudná hogy ki vagyok mi vagyok ugyanis gyerekkorom óta ismer az idős.
Közben én a lányával szeretem volna beszélni,és nem hagyta.
Vagyis csakis akkor lehetnénk egymásé ha meggyőzném a szülőjét hogy én vagyok az ideális társa a lányának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!