Lányok! Asszonyok! Nem asztrológiai kérdés! Milyen csillagjegyű a férjetek vagy expárotok? Rendes ember vagy sem?
" Nem asztrológiai kérdés! Milyen csillagjegyű..."
pedig nekem annak tűnik.De válaszolok rá
Az exférjem oroszlán.Rendes ember volt,de teljesen más típus mint én,és valamiért nem tudtunk kijönni,így barátként elváltunk.A jelenlegi férjem mérleg.Vele 10 éve boldog házasságban élek.Ő is jó ember.Imádom a humorát,kedvességét,jóindulatát..
De szerintem ez független attól,hogy ki milyen horoszkópú. (én ikrek vagyok)
ma 19:02 vagyok
Az oroszlán volt férjem dohányzott,és otthon ülős,kicsit unalmas ember.De jó ember.
Mérleg férjem nem dohányzik,nem iszik,és imáf utazni,jól szórakozunk.mellette van élet...
Bika
Megfogtam vele az isten lábát! Nagyon jószívű, kedves, szorgalmas, humoros, okos, de önfejű. Sokat segít (kérés nélkül is)a háztartásban. =o)
Ja... és SZERET!
Én vízöntő vagyok, ha ez számít.
Nincs még férjem, és úgy gondolom, nem a csillagjegye fogja meghatározni, hogy milyen ember és milyen lesz a kapcsolatunk.
Csak pár példa a hírességek közül:
Bika jegyű (volt): Hitler, Galla Miklós, George Clooney...
Az élettársam skorpió csupa szív és lélek ember, jó a humora, segítőkész (bár kicsit lusta, de egy kis unszolásra bármit megtesz) rendkívül jó szerető.
Csillagjegy alapján a legtöbben azt mondják, hogy nem illünk össze, ugyanis én is skorpió vagyok, de ez a kapcsolat már öt éve tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!