Mi lehet a Karmikus feladatom?
Sziasztok!.
Nos nagyon sok videót nézek, hallgatom olvasom, gyűjtők információkat, de számomra egyedül nehézségek okozz a megfejtése és szeretnék a segítségeteket kérni, elsősorban sorsfeladat karma és párkapcsolat miatt.
Utóbbi 10 évben megrekedve érzem magam ezeken a területeken , folyton ugyanazokat a köröket futóm újra és újra. Semmere sem haladok.
Bármilyen észrevételt szívesen veszek.
1996.01.07
03:05perckor- Ajka
Csak evolúciós "feladata" van mindenkinek, de még az sem kötelező program.
Reinkarnáció és karma, ezeket Buddha megálmodta 5000 évvel ezelőtt, ópiumos látomásaiban. Így keletkezett az emberiség egyik legnagyobb átverése, ami máig ható jó üzlet is mellesleg, az emberi hiszékenység vámszedőinek.
Nem szabad ilyeneket ma már komolyan venni (régen sem).
Grimfox nagyon jól leírja, mit is jelent a karma.
Amire te gondolsz, legalábbis ahogy én kiveszem a mondataidból, arra vagy kíváncsi, hogy mi lehet az életfeladatod. Természetesen van olyan is, hogy karmikus sorsfeladat, ami arra irányul, hogy mit kell ebben az életben megtanulnod és mit vagy miket hoztál előző életeidből. Sajnos az a helyzet, hogy nincs olyan képlet se olyan szakember, aki vagy ami pontosan megmondja neked, hogy mi a te dolgod ebben az életben. Viszont kaphatsz táppontokat, amikből a saját szűrödön keresztül, előbb vagy utóbb megtalálod. Azonban fontos lenne, önmagadat megismerni. Mit szeretsz, mit nem szeretsz stb. Mindig kis lépésenként, mert ez egy folyamat, nem tudod siettetni. Már mondjuk az nagyon jó irány, hogy felismerted, hogy megragadtál, sokan ezt sem veszik észre, csak panaszkodnak, hogy nem jó az életük.
A napjegyed Bak, a holdjegyed Rák (ahogy nekem is:)) és az aszcendensed Skorpió.
Az előttem szóló jól írta, a 11. házadban van a felszálló holdcsomópontod (északi csomópont) a Mérlegben, a leszálló holdcsomópontod (déli csomópont) az 5. házadban a Kosban.
11. ház Mérleg felszálló holdcs.: Pl. A mérleg analógia mutatja a harmóniát, az egyensúlyt, a kapcsolatokat, kvázi meg kell tanulnod ebben az életedben, hogyan légy együttműködő és kompromisszumkész a kapcsolatokban. Az önállóság is fontos (pláne, hogy a Kos leszálló miatt, hozod is ezt a minőséget:)) viszont most főleg, a partnerségen, mint mondtam az együttműködésen van a hangsúly.
A 11. ház pedig elsősorban a barátok, támogatók (protektorok :D), közösség az emberi kapcsolatok háza. Bár a barátok szervesebb részét képezik az életünknek, míg a támogatóval lehet csak egyszer találkozol és segít a helyedre találni, viszont nem fogja képezni az életed jelentősebb részét, még akkor sem, ha sokat köszönhetsz neki.
Szóval, fontos lenne, hogy valamilyen közösségi tevékenységben részt vegyél, kapcsolatokat építs ki, mert ez is segíthet neked az életfeladatod (vagy feladataid) megtalálásában.
10. házad (MC, Medium Coeli) a karriert, a hivatást és az életcélokat jelöli, ezért a kérdésedhez még ez is kapcsolódik. Az itt található bolygók és jegyek segíthetnek megérteni, milyen területen érheted el a legnagyobb sikereket.
Neked a Szűz jegyében van, ami mutatja, hogy a szorgalom, a részletekre való odafigyelés nem áll tőled távol, segítőkész vagy és megbízható.
Illetve itt (is) figyelembe kell venni, hogy mi az uralkodó bolygója a háznak, a fényszögeidet stb..
Ezekre most csak éppen rápillantottam és sok mindent tudnék még írni, de elsősorban ha megengeded én a helyedben mindenképpen először egy belső önismeretet kezdenék el.
A második vagy harmadik lépésként az asztrológia is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!