A Skorpióhoz melyik jegy passzol a legjobban? 15/L
oroszlán biztos, hogy nem... max. szexuálisan, bár nem tudom, hogy 15 évesen mennyire vagy képben. ha te vagy az a bizonyos skorpió lány akkor azt is eltudom képzelni, hogy képben vagy :) ( én is tipikus skorpió vagyok, 15 évesen már elég sok dolgot tudtam... ezvan.)
de gondolom, te párkapcsolatra gondolsz... ott a bika, egyértelmű :) ellentétek a skorpióval, de kiegészítik egymás... csak a féltékenység, ugye az elég erősen jelen van mindkét fél részéről. (tudom, mert nem egy bika csillagjegyű pasim volt már.) de egyébként nagyon jó kapcsolat.
illik hozzá még a szűz, rák, halak, bak
ezek közül csak a szüzet tapasztaltam... az is nagyon jó volt, a szüzekkel ki lehet jönni, uyganúgy, mint velünk csak meg kell találni a közös hangot.
egyébként, ha beírod a google-be, hogy skorpió nő ... férfi rengeteg találatot kidob :)
Ne ez alapján válassz párt. Én majd' 2 évig voltam 1ütt barátommal, aki bika volt. Szakítottam, mert meguntam.
Mostani barátom oroszlán, és hihetetlenül jól érzem magam vele, minden téren :) Vele még a jövőmet is el tudom képzelni :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!