Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez para! Mi lehet ez?

Ez para! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A jelenlegi holdfazisban ugy latom most a holdat hogy ugye egy vekony negyed koralak és egy ugyan ilyen félkör kilóg belőle. Mintha lenne körülötte jobban mondva indulna ki belöle egy másik hold. Nagyon hülyén hangzik tudom de látom amit látok. Konkrétam olyan mintha körzövel alulrol inditva el kezdett volna valaki rajzolni egy masik kort. Es ez nem a hold udvara, koze nincs hozza. Mondom konkretan olyan mint egy masik hold mellé rajzolva félig nem tudom jobban leirni. Valaki tapasztalt mar hasonlot?

Milyen jelenseg ez?

ápr. 11. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Olyasmit látsz, mintha x alakban lenne?
ápr. 13. 04:42
 12/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
13%

Nagyon korrekt kifli volt tegnap este is, épp figyeltem, csak amikor már két sör után káprázni kezdett a szemem, a kifli mellett megjelent egy másik kifli is.

Egy sörnél még egy kifli volt, két sörnél két kifli. Tovább nem figyeltem, mert lement az égről.

Mint amikor a barátnővel kifli alakban vagyunk, ugyanaz.

Nem tudom jobban leírni.

ápr. 13. 08:40
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, kijózanodott már látja rendesen.
ápr. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!