A halak nőktől miért nehéz elmenekülni?
27N vagyok (oroszlán), több halak nő és férfi ismerősöm is van. Tudom, milyen amikor egy halak férfi és nő a végtelenségig sem adja fel. Viszont nem értem, hogy mi az a plusz manipulációs technika bennük, ami miatt a házasságig is befolyásolják a párjukat.
Vannak jegyek, pl. a bika, aki simán lerázza a halak nőt is pl. Nagyon sok halak nő mellett ott marad a férfi, annak ellenére, hogy hallok egy-ket dolgot sajnos. Miért nem lépnek le?
"Viszont nem értem, hogy mi az a plusz manipulációs technika bennük, ami miatt a házasságig is befolyásolják a párjukat."
Mert ebben nincs semmi logika, fizika, kémia, csak az emberi psziché, a butaság kombinál bele hülyeségeket, kitalációkat.
"Az asztrológia vagy csillagjóslás (görögül αστρολογία) kifejezés a görög asztron, 'csillag' és logosz, 'szó, tudomány' szavakból ered. Az úgynevezett ezoterikus tanok egyike, és feladata a bolygók állásából egy adott időpontban bekövetkezett esemény (legtöbbször egy személy születése) sorsának minél pontosabb meghatározása. Tudománytörténeti szempontból, mint egykor a csillagászat része, érdemes tanulmányozni, az asztrológia maga azonban áltudomány.
Az asztrológusok ugyanis több ezer éve hangoztatják, hogy a bolygók mozgása befolyásolja az emberek sorsát de ezt a feltételezést semmilyen bizonyíték nem támasztja alá. Kijelenthető, hogy az asztrológia megközelítési módja, összefüggései és eredményei tudománytalanok."
Jajj, ez em ettől függ még az asztrológia szerint sem.
De ha általánosítani akarsz, a halaknak jók az intuíció, empatikusak, ha nem is tevékenyen , hanem depresszíven, és nagyon fel tudnak oldódni a másikban, amiért nagyon sajnálják magukat... , míg az oroszlán önző és lusta mázlista, csak az anyagiakra, kiszolgálásra hajt, de közben szerinte úgyis boldogul egyedül is, mert ő a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!