Mi a horoszkópod? Igaz rád?
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 17:19
31/47 anonim válasza:
Oroszlán. Nagyjából igaz, de nem vagyok uralkodó, vezető típus. :)
32/47 anonim válasza:
Bak. Minden igaz, ha a jellemvonást, személyiséget nézem. A havi horoszkóp is szokott stimmelni, a heti már nem annyira, a napi meg totál nem.
33/47 anonim válasza:
Mérleg. Teljes mértékben igaz! Társasági ember vagyok és imádok flörtölni. Emellett viszont nehezen hozok döntéseket és amennyire tudom, kerülöm a konfliktusokat.
16/L
34/47 anonim válasza:
szűz, van ami stimmel, de a legtöbb nem
35/47 anonim válasza:
Skorpió: a nagyja igaz rám pl.: fanatikus, álmodozó, mozgékony, bosszúálló, szertartásos...
36/47 anonim válasza:
Kos vagyok, és nagyon igaz rám.. Fejjel a falnak, ha beledöglök akkor is! Van is belőle problémám, hidd el :).
38/47 anonim válasza:
Szűz és elég sok minden igaz rám :) 15/L
39/47 anonim válasza:
Figyelj attól függ mikor azaz melyik hónapbn és melyik napon születél.;))
40/47 anonim válasza:
bak vagyok ami 80-%ban igaz is reám nézve,amiket írnak erről a jegyről általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!