Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szemelyes tapasztalatokra...

Szemelyes tapasztalatokra lennek kivancsi, olyanoktol akik jartak mar asztrologiai elemzesen. bejottek a tranzit joslatok? valoban alkalmas az asztrologia joslasra? Kihez erdemes mo-n elmenni ha az ember puszta kivancsisagbol ki szeretne probalni?

Figyelt kérdés

febr. 22. 23:36
1 2
 11/17 Bálvány ***** válasza:
Ilyen pontosságú előrejelzés az asztrológiában nincs. Ha nyilvános az asztrológus oldala, akkor írd ki ide a linket, had nézzük meg mi is!
febr. 23. 15:46
 12/17 A kérdező kommentje:
bar ha jol latom tobb oldala is van, olvasgass 🙂bejegyzesekben az altala “megjosolt” szamokkal es idoponttal lotto nyeremenyre is hivatkozik.
febr. 23. 17:55
 13/17 Bálvány ***** válasza:

Elemzéseket, videókat tőle nem látok. Saját weboldala sincs.

Egy rádióműsorban maszatol valamit a Vízöntő Plutóról, amit

bárki összeollózott volna. Az FB oldal dícsérő kommentjei talán hamisak és 3 nappal ezelőtti hír nála hogy 'Madagaszkáron kasztrálni fogják a gyermek erőszakolókat'. Mindennel (tarot, numerológia) foglalkozik, de semmivel sem igazán (jövő tranzit elemzés?). Hát kifogtál egy kamu asztrológust.

Rajta nem csodálkozom, él ahogy tud, úszik az árra. Rajtad viszont igen.

Miért éppen Ő érdekel? Olcsónak tűnik?

Könnyen választhatnál 5-10 gyakorlott, elismert asztrológus közül is, webes-youtubeos anyagaik alapján. Van amelyik jó áron dolgozik (olcsóbban mint egy vízvezeték szerelő). Igen az asztrológia területén is sok a kontár, csaló. De láttam már ács-kőműves mekkmestert is.

Minek ebből általánosítani?

febr. 23. 19:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Sehol nem irtam hogy hozza mennek.. peldanak hoztam fel arra a kerdesedre, hogy mit varnek egy tranzit elemzestol. ill pont hogy az o oldalat vegigolvasva gondolkodtam el azon hogy ilyen szinten lehet-e elorejelezni, ahogy o hirdeti magat. Az ismerosom bejelentkezett hozza es o mutatta meg az oldalat.. emiatt jott ide a kerdesem, piszkalta a csorom ,hogy letezik-e egyaltalan ilyen melysegekben elemzes. En csak annyit kerdeztem, tud-e az asztrologia ilyen szinten josolni, mint ahogy o hirdeti magat es lehet -e valaki ilyen jo mint amilyen velemenyeket irnak rola, illetve szemelyes tapsztalatokat , hogy kihez erdemes menni Mo-n ha ki szeretnem probalni, mert piszkalja a fantaziam.
febr. 23. 19:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha ennyire benne vagy a temaban, inkabb ajanlhatnal valakit akihez szerinted erdemes elmenni, es garantaltan nem okoz csalodast.
febr. 23. 19:34
 16/17 Bálvány ***** válasza:
Linkeket nem írhatok, mert törlik. De itt van egy keress rá : jelzőfényasztrológia
febr. 23. 20:03
 17/17 A kérdező kommentje:
koszonom a tippeket es valaszokat. 😊Mondjuk abban tovabbra se lettem okosabb, hogy akkor milyen szinten lehet vele elore jelezni, kenytelen leszek letesztelni magam 😁
febr. 24. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!