Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Valaki járt már látónál ? Mi...

Valaki járt már látónál ? Mi a tapasztalat? Hasznos ?

Figyelt kérdés
Miért akar a fiú barátom lebeszélni róla?
2024. jan. 17. 21:21
1 2 3
 21/22 VP44 válasza:
65%

,,Én olyan vagyok, akit ti látónak neveztek."

Szóval egy ingyenélő, gerinctelen, hazug sz.r, aki más nyomorán élősködik.

Figyi én szívesen elmegyek hozzád és fizetek 500 ezret ha a """látásodban""" benne lesz annak a személynek a neve, akit előre leírok papíron.

Ha meg minden mást el fog mondani magáról a látó, ami valahogy pont ráhúzható az emberiség 95%-ára, éppen csak a nevére nem emlékszik, akkor te fizetsz nekem ugyanennyit. Így is lehet menni? Jah várjál kitalálom, ez így nem működik, a halottak pont csak sablonos közhelyekben tudnak beszélni.

2024. jan. 19. 05:16
 22/22 anonim ***** válasza:
28%

05:16

Ennyi! Get Rekt. Tű pontos hozzászólás, aki ezek után is képes ilyenekben hinni az meg is érdemli a szerencsétlenségét!

2024. jan. 19. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!