Hogyan lehet kiengesztelni egy vízöntő nőt?
Nagyon féltékeny és megharagudott rám kb. a semmiért, mert azt hiszi még mindig érzek az exem iránt valamit. Pedig az, hogy szóba jön az exem, nem ezt jelenti. Megmondta nekem, hogy még tuti érzek iránta valamit. Azóta kérdezgetem, hogy haragszik rám? Azt mondja rá, hogy nem, de a viselkedéséből nem ez jön le. Most ezzel mit lehet kezdeni? Hogyan engeszteljem ki?
Ismerkedési fázisban vagyunk egyébként, de én még nem ígértem neki semmit. Ehhez képest, nagyon féltékeny.
20-as,
bárcsak így lenne...
Bálvány már a gyakorlati képletelemzéshez is ért valamennyire, én viszont a saját képletem ismeretét leszámítva csak egy kezdő tudásával rendelkezem.
Plusz van még 1-2 elméleti asztrológiai terület, amiben szerintem többet tudok Bálványnál, sőt, a legtöbb hivatásos asztrológusnál is. Pl. egy teoretikusan Merkúron született ember születési képletét milyen alapon kezdjük el elemezni meg ilyesmi... 😃
Mert
-te 23-as mennyire értesz az asztrológiához??
-egész pontosan hogyan is buktattátok le??
Én, mondom, asztrológiában csak egy tapasztalt kezdő szintet ütök meg max., de Bálvány válaszai nagyobbrészt eddig rímeltek arra, amit én tanultam.
25-ös,
a Föld-i életet sokféleképpen meg lehet közelíteni, meg lehet oldani a szembejövő problémákat. Sokaknak ez asztrológia nélkül is megy, ha te is egy vagy ezek közül, akkor hajrá: kívánok neked jó életet, csak, kérlek, ne köss bele mások életszemléletébe, köszi...
#26 Általában nem szoktam asztrológiával kapcsolatos témákhoz írni, mert én nem is szeretnék belefolyni ezekbe. Egy kivétel van, amikor pl látok egy olyan kérdést, hogy: "Én nyilas vagyok, a pasim meg halak, működhet a kapcsolatunk?" Nem tudom volt-e ilyen kérdés, most csak mondtam egy példát.
Na, ilyenkor azért nálam is szakad a húr, és széttrollkodom az egész kérdést, 20 válasszal.
#24 Hát ez az, hogy pontosan annyira értek az asztrológiához, amennyire Bálvány. :D Csak az buktathatja le, aki ért hozzá? Másnak nem szabad? Te csak az itteni válaszait láttad ezekszerint. Beszéltél vele valaha privátban? Kérdeztél tőle bármi konkrétabbat, vagy csak a válaszokban írt, mindenkire ráilleszthető sablonszövegeit olvasgattad?
Persze ha az asztrológiában való jártasság alatt azt értjük, hogy hogyan tudtok semmitmondó elemzéseket úgy megfogalmazni, hogy az úgy tűnjön, mintha egyénre szabott lenne, akkor igen, ahhoz nagyon ért. Ezekszerint te is vagy bedőltél neki, vagy pont ezt a képességet akarod elsajátítani.
Na most, van az asztrológiában egy alap "értelmezési útmutató", ez a bemagolós része az asztrológiának.
DE:
1) a bemagolt ismereteket a képletelemzésnél tudni kell az egyénre vetíteni, az egyénre vetítetten differenciálni.
2) ha nem pontos a születési képlet, amiből az asztrológus dolgozik, akkor amit ő mond/modhat egyáltalán a képletről, az sem lesz pontos.
Bálvány általában max. tök pontatlan születési adatokból dolgozhat, így nem csoda, ha téved, de a neki megadott képletek alapján, amiket eddig láttam, "tankönyvileg" jókat szokott írni.
Ez most az én tapasztalatom róla, s csak azért írok róla, mert ti felhoztátok, hogy én esetleg ő vagyok. De, ha kételyetek van a tudását illetően, illdomosabb ÉS praktikusabb egyenesen őt kérdezni!
Ami engem illet: nagyon ritkán szoktam elemzést adni itt GYK-n, de ha mégis, én előre közlöm, hogy az egész fabatkát sem ér, ha nem pontosak azok a születési adatok, amiket nekem adott.
Én megfogadtam magamnak, hogy kizárólag akkor kezdek bele asztrológiai praktizálásba, ha megtalálom a 100% tuti házrendszert (ez egy nagyon bonyolult téma az asztrológián belül) és képeses leszek 26 órás idősáv ismeretén belül is pontosítani az aszcendenst (ez meg jelen ismereteim szerint a lehetetlenség határait súrolja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!