Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan lehet kiengesztelni...

Hogyan lehet kiengesztelni egy vízöntő nőt?

Figyelt kérdés

Nagyon féltékeny és megharagudott rám kb. a semmiért, mert azt hiszi még mindig érzek az exem iránt valamit. Pedig az, hogy szóba jön az exem, nem ezt jelenti. Megmondta nekem, hogy még tuti érzek iránta valamit. Azóta kérdezgetem, hogy haragszik rám? Azt mondja rá, hogy nem, de a viselkedéséből nem ez jön le. Most ezzel mit lehet kezdeni? Hogyan engeszteljem ki?

Ismerkedési fázisban vagyunk egyébként, de én még nem ígértem neki semmit. Ehhez képest, nagyon féltékeny.

jan. 5. 19:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
#9 És még te sértődsz meg, ha trollkodnak a kérdésed alatt..
jan. 5. 22:44
 12/39 D-Mano ***** válasza:

11-es,

mármint melyik kérdésem / kérdéseim alatt??

jan. 5. 22:47
 13/39 anonim ***** válasza:
#12 Például amelyben azt ecseteled, hogy miért nincs normális ezoterikus témákkal foglalkozó közösség, mert mindent szétzilálnak a csúnya gonosz trollok, meg redditen sem találtál stb-stb..
jan. 5. 23:08
 14/39 anonim ***** válasza:
#1 Egy kígyótartó férfi engem is kiengesztelhetne!
jan. 5. 23:11
 15/39 D-Mano ***** válasza:

12-es,

eképpen igazad van.

Kb. mostanáig részletesen leírtam minden velem szembejövő ilyen kérdésben, hogy "az asztrológia nem így működik, hanem stb. stb.", csak besokalltam, hogy újra ilyen erősen feltámadtak ezek a bulvár-asztrologizáló posztok...

De lehet, neked van igazad, és tök kontraproduktív / értelmetlen ilyen válaszokat adni....

jan. 5. 23:22
 16/39 D-Mano ***** válasza:
* 13-as
jan. 5. 23:23
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
#15 Az "asztrológia" sehogy sem működik. Olyan mint a vallás, van akik ezen gazdagodnak meg, nekik jó. Ellenben azt nem is kicsit visszásnak érzem, hogy egyszer komoly válaszokat adsz, máskor trollkodsz.
jan. 5. 23:38
 18/39 D-Mano ***** válasza:

17-es,

ne érezd visszásnak. Talán (mondom: talán!) hibás lépés, de nem logikátlan, se nem következetlen.

A célom ugyanaz volt, mint eddig, a módszerem volt TALÁN (de nem biztos) most rossz.

jan. 5. 23:44
 19/39 anonim ***** válasza:
47%
#18 Ez a leglutribb kategória a gyakorin, és nem az oldal hibája, hanem a közösség összetétele. Máshol is többnyire gyogyósok vannak, ahol aszcedenseket, meg csillagjegyeket fejtegetnek.
jan. 5. 23:47
 20/39 anonim ***** válasza:
D-Manó = Bálvány
jan. 5. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!