Hogyan lehet kiengesztelni egy vízöntő nőt?
Nagyon féltékeny és megharagudott rám kb. a semmiért, mert azt hiszi még mindig érzek az exem iránt valamit. Pedig az, hogy szóba jön az exem, nem ezt jelenti. Megmondta nekem, hogy még tuti érzek iránta valamit. Azóta kérdezgetem, hogy haragszik rám? Azt mondja rá, hogy nem, de a viselkedéséből nem ez jön le. Most ezzel mit lehet kezdeni? Hogyan engeszteljem ki?
Ismerkedési fázisban vagyunk egyébként, de én még nem ígértem neki semmit. Ehhez képest, nagyon féltékeny.
11-es,
mármint melyik kérdésem / kérdéseim alatt??
12-es,
eképpen igazad van.
Kb. mostanáig részletesen leírtam minden velem szembejövő ilyen kérdésben, hogy "az asztrológia nem így működik, hanem stb. stb.", csak besokalltam, hogy újra ilyen erősen feltámadtak ezek a bulvár-asztrologizáló posztok...
De lehet, neked van igazad, és tök kontraproduktív / értelmetlen ilyen válaszokat adni....
17-es,
ne érezd visszásnak. Talán (mondom: talán!) hibás lépés, de nem logikátlan, se nem következetlen.
A célom ugyanaz volt, mint eddig, a módszerem volt TALÁN (de nem biztos) most rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!