Tudnátok jellemezni ezt a személyt a radix képlete alapján?
Ami érdekesség, hogy a napja az aszcendense és az uralkodó bolygója (vénusz) is a mérleg jegyében áll. Egy nőről van szó. Főleg az érdekelne, hogy milyen lehet egy kapcsolatban. De egyébként minden mást is szívesen fogadok.
Kép:
Mindkét főtengelye jegyhatárokon áll. Ez ritka mint a lottó ötös.
A nő 7. háza a Kosba kerül. Ura a Mars pedig a Halak legelején, szorosan együtt az Uránusszal. Ez a nő párkapcsolati szinten öntörvényű és kiszámíthatatlan. Az ilyen palikat vonzza.
Jujj. Köszönöm. Ez most egy kicsit sokkolt, mert valóban ilyen csávó vagyok.
Akarom is meg nem is.
Itt az enyém is kedves Bálvány.
Szerinted működhetünk hosszútávon? Eléggé egymásra találtunk érdeklődési körben, és tetszünk egymásnak. (én: rák nap, nyilas hold (mint az övé), és kos aszcendens)
Engem is sokkolt.....
Azt írod: "Egy nőről van szó. " most meg " valóban ilyen csávó vagyok".
.....
Már küldtél kettő kib*szott érdekes képletet mindkettőnél minden tengely nulla fokon van...ilyen nincs...nem is akarom tudni hogy sikerült. Maradjon a te titkod!
Igen. A nőről, akivel ismerkedek. Bocsi, ha félreérthető voltam :D
Én vagyok a csávó, akivel ismerkedik és elküldte mikor született, én meg ide felraktam a képletét.
Utána meg a sajátom.
De igy visszaolvasva valóban félrevezetően irtam.
Ezek pontos képletek. Én nem értem hozzá annyira, mint te. Sőt...
Kifejtenéd, hogy megértsem?
Egyébként most esküszöm visszaolvasva olyan, mintha skizofrén lennék :DD
(Najo ebből már lehet nem jövök ki jól.)
Lényeg a lényeg, ezzel a csajjal nagyon durván egy hullámhosszon vagyok.
Azt mondta, hogy olyan mintha testvérek lennénk, para az egész.
És mindketten baromi spirituálisak vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!