Mi a jelentősége annak, ha anya és gyermeke képletében a nap és az aszcendens pont fordítottja egymásnak?
Illetve mennyire lehet gyakori?
Például:anya skorpió jegyében született, bika aszcendenssel, a gyerek pedig bika jegyében született, skorpió aszcendenssel?
Ha a gyermek és a szülő között szoros kapcsolat van, az egyértelműen látszik a két képletből (több ponton is). A fő tengelyekkel kapcsolatban ez még érdekesebb. (A saját és lányom képletét összevetve ennyi véletlen megmagyarázhatatlan.)
Ugye az asc -> Én. Desc -> Amit a külvilágtól várok, ahogy kapcsolódok a világhoz. Nálunk a Holdak esnek a descendesre /tudatalatti érzelemvilág/,
nálatok a Nap /tudatos Én/.
Szinasztriában érdemes ezt vizsgálni.
Köszi Bálvány. A gyermek és a szülő közötti szoros kapcsolatot hogy érted?
Nálam a vérszerinti gyermekemről van szó és nagyon jó a kapcsolatunk, bár elég zsémbesek tudunk lenni, de ettől függetlenül mindent megteszünk egymásért.
A holdunk különböző. Nekem nyilas, az övé pedig ikrek. A többit nem tudom.
"A holdunk különböző. Nekem nyilas, az övé pedig ikrek"
Itt is oppozíció van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!