Mi a te és a barátaid csillagjegyei? Milyen a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Egy pelda:
Én ikrek vagyok és alapvetően nehéz eset. Akarva akaratlanul is tudok olyat mondani amivel a másikat nagyon megbanthatom. Viszont ezt mindig igyekszem jóvá tenni, és ragaszkodo vagyok, meg segítőkész.
Egyik barátnőm: rák
Ha bánt valami ő az akihez bármikor fordulhatok, és ezt rendszerint viszonzom is, sokat lelkizünk. Mivel elég érzelmes így könnyen magára vesz dolgokat, és nehezen bocsát meg.
És így tovább a többi barát csillagjegyével...
2023. dec. 8. 17:03
11/14 anonim válasza:
Én mérleg vagyok, a két legjobb barátnőm ikrek és vízöntő. Szóval mindhárman levegő jegyek vagyunk. Nem hiszek a csillagjegyekben, de érdekes, hogy így alakult :)
12/14 anonim válasza:
Ez ennél bonyolultabb az asztrológia szerint is. Nincs ilyen instant recept, hogy ki melyik napjeggyel jön ki jól. Egyedi horoszkópokat lehet összevetni. Általában inkább a Holdat kell egyébként nézni, mint ösztönös érzelmek, vagy a Merkúrt, mint kommunikáció és persze a 11-es házat, mint barátok.
13/14 anonim válasza:
Én nem feltétlen hiszem azt, hogy ennek van barmi ertelme. De amúgy vízöntő vagyok és bár nem mindenkiről tudom mi a horoszkópja, de a vízöntőkkel sokszor jöttem ki jól. Amúgy a három legjobb barátom Bika, Bak ,Szűz.
14/14 anonim válasza:
Nincsenek barataim, de akikkel jo izut tudok beszelgetni ismeretlenul is vizonto, bika, merleg, nyilas.
En rak vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!