Mi a te és a barátaid csillagjegyei? Milyen a kapcsolatotok?
Egy pelda:
Én ikrek vagyok és alapvetően nehéz eset. Akarva akaratlanul is tudok olyat mondani amivel a másikat nagyon megbanthatom. Viszont ezt mindig igyekszem jóvá tenni, és ragaszkodo vagyok, meg segítőkész.
Egyik barátnőm: rák
Ha bánt valami ő az akihez bármikor fordulhatok, és ezt rendszerint viszonzom is, sokat lelkizünk. Mivel elég érzelmes így könnyen magára vesz dolgokat, és nehezen bocsát meg.
És így tovább a többi barát csillagjegyével...
Én mérleg vagyok. A legjobb barátnőim skorpió, vízöntő, oroszlán. Nagyon jól kijövünk egymással.
A párom halak, a legjobb ember, akit ismerek.
A legjobb kollégám, akit aranyba kéne foglalni, kos.
A nagymamám, akiért tűzbe mennék, rák.
Apukám bika, anyukám kos, imádják egymást és minket is a tesómmal (bak)
Szerintem ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy ha valaki valamilyen csillagjegy, akkor az onnantól egy másikkal már nem jön ki jól. Ez ennél bonyolultabb.
Kevés olyan ostobaság létezik a földön, mint csillagjegy / horoszkóp alapján levonni bármiféle következtetést, legyen szó emberi kapcsolatokról, vagy bármiről.
De majd kinövöd...
Én mérleg vagyok. Legjobb barátom a párom is egyben: ő Vízöntő és tökéletesen kijövünk egymással.
Volt egy ideig Nyilas legjobb barátnőm, de vele nagyon nehéz volt. Oroszlánokat általában rühellem, Bikákkal se jövök ki túl jól.
A Mérlegekkel tökéletesen kijövök.
A Rákokkal is elég jól.
Bak vagyok, 1 barátnőm van, ő is Bak.
Volt még egy Kos, aki sajnos már nincs köztük.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!