Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegyre, aszcende...

Melyik csillagjegyre, aszcendensre stb. jellemző a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

2023. nov. 22. 12:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%

Oksi

Ikrek vagyok oroszlán ascendenssel.

2023. nov. 22. 19:50
 22/27 anonim ***** válasza:
52%
Akkor az Ikrek is homoszexuálisok?
2023. nov. 22. 19:52
 23/27 anonim ***** válasza:

Oroszlán férfi vagyok, meleg.

És eddigi párjaim Oroszlán, Skorpió és Mérleg voltak.

Imádtam mindegyikkel csókolózni és ők is :)

Sosem voltam homofób,viszont az utcán, mások előtt való nyalakodást mindenkitől utálom,legyen az hetero,vagy homo.

Ja és szeretetközpontú, bújós vagyok ráadásul még hűséges is.Még ha nehéz is elhinni egy Oroszlánról.

2023. nov. 23. 05:09
 24/27 anonim válasza:
A hozzászolok többsége bolond, e két dolognak nincs köze egymáshoz.
2023. nov. 23. 17:46
 25/27 anonim ***** válasza:
16 dahmer ikrek volt.
2023. nov. 23. 18:51
 26/27 anonim válasza:

De amúgy az ilyen kérdéseknél és válaszoknál miért nem vesszük figyelembe, hogy az asztrológia ennél sokkal bonyolultabb?

Miért nincs számításba véve az aszcendens, holdjegy, napjegy.. stb ?

Ez amit itt leműveltek csak a saját fantáziátokon alapszik. Egy személyiséget ennél bonyolultabb meghatározni.

2023. nov. 24. 09:40
 27/27 anonim ***** válasza:

2. Az asztrológia elve nem zárja ki a genetikát vagy pl. a pszichológiát. Ez ugyanolyan, minthogy valaki mikroszkóppal néz valamit vagy megtapintja vagy repülőről néz le rá... stb. de attól még a vizsgálat tárgya nem változik. Szabadon választható önismereti eszköz egy genetikai vizsgálat is, meg egy meditáció is meg ha a képleted nézegeted - mindegyik ugyanannak az egyénnek más-más oldalát fogja megmutatni.

1. Egyébként én is úgy tudom, mint Bálvány, hogy a saját horoszkópon belül kell keresgélni a fényszögeket. 5-ös és 8-as házhoz tartozik a szexualitás - az 5-ös inkább a kreativitás, kalandok része, a 8-as inkább a tabuk... és a 7-es a hosszú távú párkapcsolat. Ugye Mars a férfi energia/ideál, Vénusz a női, a Hold az anyai, a Nap az apai minta. A különc Uránusz (vízöntő) és a 11-es ház (barátok) fényszögei pl. jelezhetnek olyasmit, hogy az illető "keveri" a szerelmet a barátsággal vagy különlegeset, eltérőt, forradalmit keres. A Neptunusz (Halak) és a 12-es ház a ködösítés, titkok, túlzott idealizmus, csalódások, az energiák gyengítése. Vagy egy férfi horoszkópjában a Vénusz vagy Hold közelsége az aszcendenshez jelezheti, hogy az illető nőies külsejű/viselkedésű (mondjuk ettől még nem lesz meleg az illető, csak annak hihetik). És lehet folytatni meg kombinálni ezeket, hiszen nincs két egyforma ember.

2023. dec. 5. 23:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!