Mondj 5 fő tulajdonságot magadról, én pedig megpróbálom kitalálni a csillagjegyed?
100-as vagyok.
Igen, vízöntő vagyok :D
100-102 vagyok.
Sokszor érzem úgy, hogy nem tudom mit érzek csak a cselekedeteimből következtetem ki mit is érzek igazából.
Társasági vagyok, hogy lefoglaljam magam, nem bírom a bezártságot és az unalmat. Érzéketlent játszani pedig önvédelemből kell.
"Társasági vagyok, hogy lefoglaljam magam, nem bírom a bezártságot és az unalmat. Érzéketlent játszani pedig önvédelemből kell."
ez jöhet más jegyből is (Kos vagy Ikrek pl), vagy valami fényszöggel, vagy ezek ura kiemelt helyen vannak. Nem csak a Napjegy határoz meg.
"Érzéketlent játszani pedig önvédelemből kell." Ebben már Skorpiót érzek inkább.
Esetleg eszméket nem terjesztesz vagy tartozol vmi ilyesmi csoporthoz ami mozgosítást hoz létre és nekik az eszméit terjeszted? (ezt sokan nem ismerik fel magukban pedig csinálják, ezzel beálltak egy sorba)
Sehova nem tartozok. Nem is túl sok olyan ember van, aki kicsit is hozzám hasonló.
Mások eszméit pedig eszem ágában sincs terjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!