Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » 0 fokon van a holdam. bak 0...

Hosszúhajú kérdése:

0 fokon van a holdam. bak 0 fok. jól gondolom, hogy nem hagyhatom figyelmen kívül a nyilast sem?

Figyelt kérdés
kevert holdtípus lehetek, vegyem mindkettőt figyelembe? bak és nyilas?

2023. nov. 5. 21:45
1 2 3
 11/22 Laylah ***** válasza:

"a teljesen pontos születési időmet viszont nem tudom..."

Tehát akkor azt sem tudod, hogy 0 fokon van a Bak Holdad.

2023. nov. 6. 08:56
 12/22 Bálvány ***** válasza:

Lássuk. Egy nap alatt a Hold 10 fokot is haladhat az ekliptikán, így nem ritka a jegyváltás.

Mit jelképez a Hold? Tudatalatti és az érzelmi élet.

A Hold rosszul áll a Bakban (száműzött). Így általánosságban jellemezhetném úgy is, érzelmileg fejletlen a szülött.

De óvakodnék attól, hogy így most látatlanban tovább találgassak. (Fényszögek ezt tovább színesíthetik.)

Nyomravezető lehet a házak elemzése is. Melyik házban áll a Hold? ....A Rák csillagjegy (aminek a Hold az úra) hova tartozik? Hogy nyilvánul meg stb. Milyen történések zajlottak eddig ott? stb....

Az, hogy egy bolygó a csillagjegyen belül hol áll az nem teljesen mindegy.

A jegyek minőségi felosztása szerint vannak kritikus fokszámok és az utolsó 29. fokot anaretikus foknak nevezzük.

Anaretikus fokon a bolygó (jelentése) már erőt veszt mert felkészül a következő jegybe lépésre. Nem csak negatív jelentése lehet ennek, hanem adottság a bolygó jegyre vonatkozó speciális jelentésésének legszerencsésebb kifejeződésére.

2023. nov. 6. 11:20
 13/22 A kérdező kommentje:
ez most kicsit összezavart. úgy értem én csak egy könyvet tanultam ki alaposan - baktay csillagfejtés könyve - de nem emlékszem olyanra hogy bármely bolygónál is lett volna kizárólagosság, úgy értem mivel fényük van, csak a házcsúcsoknál volt elvágólagosság, még állócsillagoknál is volt orbis. azért zavart össze amiket írtok - de nyilván elhiszem, mert sokkal többet tudtok nálam! - mert hihetetlen példák jutnak eszembe. az én esetemben pl ( nem írok itt teljes időpontot ) de 12.02 még nyilas a hold, és akkor egy nyitott érdeklődő felületes könnyed lelkem van, míg ha 12.03 kor születek akkor egy zárkózott, elemző, óvatos lelkem? HOGY LEHETSÉGES HOGY 1 PERC ALATT EGY TÖK MÁS LELKÜLET LESZ A BIRTOKOMBAN??? magyarul ha anyám csak egyetlen egy perccel hamarabb szül, akkor az egész lelkivilágom más? és ha 12.02 utolsó másodpercében születek, de a doki csak 12-03 első másodpercében mondja ki hogy a szülés időpontja: akkor az egész lelkivilágom emiatt a kb 2 másodperc miatt tök másnak hiszem? de ez borzasztó és illogikus! az asztrológia sosem volt egzakt, minden égitestnek van hatósugara, hogy a viharba lehet az hogy egy perc különbség a lélek teljesen más megjelenését eredményezi. ne értsétek félre NEM veletek veszekszem, hanem magával a ténnyel, a logikával! annyira illogikus hogy el nem tudom mondani! és őszintén kicsit fel is háborít hogy ez így van, mert nemcsak őrület, hanem kicseszés a születés részéről. ( na az ez érvelés és kifakadás biztos nem egy tűpontos realista kiszámított nyugodt bak kifakadása, hanem egy robbanó energikus türelmetlen idealista igazságbajnok nyilas lelkivilága.
2023. nov. 7. 01:13
 14/22 Bálvány ***** válasza:

Hát, nem olvastad el az utolsó kommentemet amiben a 29-es 'anaretikus' fokról írtam!

Nem értem, miért 1-2 fok eltérésről írsz, amikor a Hold naponta 13 fokot tesz meg?

Másrészt a bolygók orbisza csak a fényszögeknél számít.

Ha pedig kíváncsi vagy a Holdad pontos poziciójára, akkor az kideríthető a primer direkciókból, életeseményekből.

2023. nov. 7. 08:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Hivatalosan a jegyeknél nincs ez a keveredés, ha a Nyilas 29. fokon állna a Holdad akkor hivatalosan a Nyilas a Holdad, a Bakhoz semmi köze, és akkor is ha már a Bak 1. fokán akkor már nincs köze a Nyilashoz. A házaknál van az, hogy ha az előző ház végén áll a bolygó, akkor már lehet hat a következőben, viszont ha már a következő elején áll, akkor már nem hat vissza az előzőben. Ez a hivatalos.

Viszont el lehet gondolkodni rajta, hogy a jegyeknél is meg lehet ez. Nem hiszem hogy úgy működik, hogy pontos határt szabtak neki, akkor az úgy is van.

2023. nov. 8. 12:21
 16/22 Laylah ***** válasza:
15.: igazad van, összekevertem. Jegyeknél nem érvényes, amit az előző oldalon írtam, csak házaknál. Késő volt már, mikor írtam :'D
2023. nov. 8. 14:58
 17/22 A kérdező kommentje:
azért gondoltam hogy létezhet ez a kevert jegy típus, mert pl ha valaki jegyhatáron születik - két barinőm is - nap 0 fok, akkor figyelembe vették azt is épp mit hagyott el a jegy. van egy barinőm skorpió 0 fokkal született, de sokkal inkább illik rá a mérleg. szóval ezért gondoltam. a másik meg az egyszerű paraszti logika volt, mert vizualizáltam magam egy absztrakt helyzetbe ahogy pl anyám dokija mondta volna anyámnak 12.02 kor, hogy lassabban szüljön, mert ha ebben a percben jövök ki, akkor még nyilas lelkületem lesz, ha komolyabb lelkületű lányt akar, akkor csak a következő percbe jöjjek ki, mert itt a váltás, 12.02 még nyilas de 12.03 már bak. és így belegondolva nagyon beteg dolognak tűnt, hogy most komoly? esetleg a 12-02 és a 12.03 között éles válaszfal miatt lettem esetleg bak? pár másodperc azaz 12.02 és máris egy egész más lelkület? naneeee!az élet nem matek...
2023. nov. 8. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, kérdező. Most hogy valaki épp hogy Skorpió lett Nap szerint de jobban illik rá a Mérleg, az az miatt is lehet, hogy a többi személyi jelölő ott áll és csak a Nap van Skorpióban. És ez gyakori, hogy a szomszédban van több bolygó mint ahol a Nap áll
2023. nov. 8. 19:58
 19/22 A kérdező kommentje:
igen, stellium tudom, meg a többi de ha szinasztriát veszek pl és nem kompatibilis a két hold, akkor pont emiatt az 1 perc miatt nem kompatibilis, és ezt a kicentizett matekos megállapítást rettentően nem tudom lenyelni.
2023. nov. 8. 20:03
 20/22 Laylah ***** válasza:

"az élet nem matek..."

Pedig de. :)

2023. nov. 9. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!