Más is tapasztalt ilyet skorpió pasiknál?
Nagyon kérek mindenkit, hogy komolyan válaszoljon és ne gúnyolódjon a kérdésemen. Aki csak röhögni jár ide, az ne olvassa tovább!
Szóval az a helyzet, hogy volt egy-egy rövid kapcsolatom skorpió fiúkkal, és mindkettőnél feltűnt, hogy nagyon büdös tud lenni a lábuk. Ezen kívül volt még halak, oroszlán és mérleg pasim, náluk ez nem fordult elő. Másnak is van ilyen tapasztalata?
Ne haragudjál rám kiscsillag. Nem akarlak bántani, se röhögni rajtad, még akkor is ha ezek után valószínűleg ez fog lejönni neked.
De nem lenne egyszerűbb, ha nem horoszkópok által próbálnád kategorizálni a pasikat hanem, hogy milyen értéket tudnak adni egy párkapcsolatba?
Akármennyire is hihetetlen belegondolni nem a horoszkóp határozza meg, hogy kinek mennyire büdös a lába, hanem, hogy mennyire igénytelen.
Skorpió férfi vagyok, Skorpió aszcendenssel (jelentsen ez akármit is), és volt már olyan barátnőm, aki szóvá tette, hogy büdös a lábam. Tényleg nem viccelek. A javaslatára átszoktam a teljes mértékben pamutzoknik használatára, és elmúlt a lábszagom. A tisztálkodással nem volt gond korábban sem, pedig akkor is Skorpió voltam. A probléma megszűnt, de én Skorpió maradtam. A Skorpió, mint köztudott, szeret bosszút állni, ezért a szakítás óta minden holdtöltekor küldetek neki a baglyommal egy pár olyan zoknit, amely csak 98 százalékban pamut - hogy így emlékezzen rám.
Tudom, az én esetem nem járulhat hozzá egy reprezentatív felméréshez.
3 - Köszönöm a válaszod!
Hmm, ez nem lehet véletlen!
#3 Hogy te milyen vagy 😂😂😂
A kérdésre ; van skorpió ismerősöm és nem büdös a lába. Ezt nagyban befolyásolja a zokni-cipő anyagösszetétele,nem a horoszkópja, az másra való... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!