Honnan tudom kikerni a pontos születesi időmet?
Figyelt kérdés
Sajnos a korhaz mar regen megszűnt, ahol születtem. Viszont nagyon szükségem lenne a pontos időpontra. Tudja esetleg valaki, hogy ebben az esetben hol taroljak tovabb az adatokat ?#Születesi időpont #Pontos születesi óra/perc
2023. okt. 12. 10:11
1/8 anonim válasza:
Nem először kérdés ez: zárójelentést tudsz keresni, ha abban benne van az időpont, akkor megvan. De ugye az a szülésre vonatkozik, az pedig az anya részére kiállított dokumentum, tehát ő tudja kikérni.
2/8 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt, hogy honnan kell kikerni amennyiben bezart a korhaz?!
2023. okt. 12. 10:37
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit nem tudok ezzel kapcsolatban.
2023. okt. 12. 10:48
5/8 A kérdező kommentje:
Az előbb felhivtam a legkozelebbi szüleszetet, ami most mikodik de sajnos ott nem taroljak a regi korhaz adatait, mas varosban is van. Onnan atiranyitottak a teruletis önkormanyzathoz, hogy nekik tudni kell hova szallitottak el az iratokat a regi korhazbol. Probalom őket elérni jelenleg
2023. okt. 12. 10:52
6/8 anonim válasza:
Ezek a dokumentumok elévülhettek, amennyiben most vagy felnőtt. Akkor nem digitalizálás, így papír alapon már biztos nincs meg, főleg ha bezárt a kórház.
Én sem tudom órára pontosan sem, csak hogy este.
7/8 anonim válasza:
Nekem van szülési zárójelentésem, de nincs rajta az óra idő.
8/8 anonim válasza:
Születési zárójelentés, így hívják, nekem megvan. Anyakönyvi kivonatoknál keresd vagy benne. Valószínűleg egy összehajtott, vastag, megsárgult, gépelt, A4-es lap.
#7 A születési időnél, a dátum után van feltüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!