Tomszi 21 kérdése:
Hol tudom kikérni a születésemkör készült orvosi kartonom?
Figyelt kérdés
1991-ben születtem Szegeden és szeretném beszerezni az orvosi papirokat gyerekkoromrol.Szükségem volna rá hátha tartalmaz olyan informáciot ami hasznos lehet abban hogy diagnosztizálják a mostani egéségügyi problémámat. Ezt hol tudnám elkezdeni?2017. júl. 26. 13:38
1/3 anonim válasza:
Gondolom, a kórházban, ahol születtél, utána meg a gyerekorvosodnál. De gondolod, hogy van olyan probléma, ami a születésedkor fennállt, megtalálták, és senki nem foglalkozott vele?
2/3 anonim válasza:
elmész a kórházi irattárban és ott adnak hozzá egy formanyomtatványt, amivel ki tudod kérni. vagy csak írsz egy levelet a főigazgatónak címezve, hogy ezt meg ezt ezért meg azért szerednéd kikérni, aztán ő engedélyezi és ugyanúgy lesz egy utad az irattárba.
ott elmondják, miért mennyit kell fizetni és mire mennyi kell várni, aztán egyszercsak hívnak telefonon, hogy előkerítették, mehetsz érte.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy volt-e valami gond születésemnél vagy a késöbbi gyermekkorban,de most olyan vizsgálatokra küld a kezelö orvosom mint a Cerebralis Laesio meg még pár másik vizsgálat. Anyukám nem mond semit hiába kérdezem és semilyen orvosi papirom nincsen meg gyerekkorombol.
2017. júl. 26. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!