Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért mindig teliholdkor...

Miért mindig teliholdkor történnek a bajok?

Figyelt kérdés

Nagyon én sem hiszek a horoszkópban de ez most furcsa. Ha kicsit se hiszel akkor inkább ne olvasd

idén 08.31. én megpróbáltam megölni magam, utána majdnem egy hetet kórházban is voltam. most utólag néztem vissza hogy nagyon erős telihold volt akkor és kb. pont azokban az órákban tetőzhetett a telihold amikor szállítottak át a pszichiátriára. és akkor vonulhatott el, mikor kiengedtek.

szintén idén 06.30. ismerősöm kocsija felrobbant és pillanatok alatt leégett. az is teliholdas időszak volt, mondjuk ott kicsit odébb volt az igazi telihold, de gondolom már 30-án is éreztette a hatását.

meg emlékszem 2019-ben ősszel akkor volt egy hatalmas családi vita amikor telihold volt kint de azt már nem tudom megmondani milyen jegyben lehetett akkor.

nem mindig történik valami, de nekem főleg az első nagyon para.

most kos hold jön, elvileg feszültségeket hozhat de úgy érzem most nem fog semmi komoly történni.

és nem is tudtam hogy akkor halak telihold volt mikor megpróbáltam.

mi lehet ennek az oka?

2023. szept. 25. 15:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Hát a mostani az Kos Telihold lesz
2023. szept. 27. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
#11 Olyankor meg körbefutná a Földet az illető, ha amúgy sem alszik. :)
2023. szept. 27. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!