Megírnátok nekem pontosan, melyik az én horoszkópom, ha órára-percre,helyszínre pontosan leírom a születési dátumom?
1994.11.22
éjjel 02 óra 34 perc
Budapest
Nagyon szépen köszönöm!
(Nem tudom, melyik vagyok a 2 jegy közül, bár a Nyilasból konkrétan semmi nem igaz rám, míg a Skorpióból betűről betűre minden....)
Talán azért mert egy bolygód sincs a nyilasban, viszont 5 a skorpióban.
Ebből 4-5 a második házban. Ami kb. annyit jelent, hogy kiemelt adottságaid vannak a
pénzkereséshez.
Anyagi szempontból jól elboldogolsz az életben.
Mondhatni privát világod e körül forog.
Nap-Jupiter-Plutó együttállásod szerintem ritka mint a lottó ötös.
És valami nagyon hasonló gazdagodást is jelent. Kár, hogy ezt nálad 2058-2060 körül húzzák. Akkor meg már minek?
Itt tudod megnézni a születési horoszkópod pontodan, itt a napjegyedre (horoszkópodra) skorpiót írt:)
#3 és #4 mindkettőtöknek köszönöm a hasznos választ, felpontoztalak titeket!
Egyébként tényleg egy árva darab nyilas tulajdonság nincs bennem, skorpióból rengeteg, és ezért volt iszonyat gyanús.....
Mert ugye néhány portál a november 22-ét már nyilasnak írja, igaz, elég sok meg skorpiónak.
#3 amiket most írtál, félelmetesen igazak rám.
7
Nem akarlak elkeseríteni, de annyi közöm van a nyilas jegyhez, mint neked az asztrológia tudományához.
A tudásod erről gyakorlatilag nulla, különben nem határolnál be egyetlen csillagjegyet sem néhány újhullámos cikk által generált, nagyjábóli dátumkalkuláció alapján.
Jegyváltás mond neked valamit? Minden évben eltérő órában, percben történik meg, a Te logikád szerint akkor a február 19-én születettek is halak már mindannyian, pedig nem, mert sokan közülük még a vízöntőhöz tartoznak.
Én erősen sejtettem eddig is, hogy skorpió vagyok, szüleim is annak mondtak már kicsi koromban is, de nem voltam biztos benne, mikor lépett át 1994 november 22-én a Nap a nyilas jegybe.
Azóta megnéztem 2 hiteles oldalt is, egyik az Astrocom, egy angol oldal, másik amit fent linkeltek.
Mindkettő skorpiót írt, ráadásul elég markánsan skorpió ezek szerint, mert 5 bolygó is a skorpióban áll, ezt csak most tudtam meg.
Már a hajnali 2 óra is mutatja hogy az valószínűleg meg skorpió, de ezt bármelyik oldal kiadja
A nyilashoz meg van közöd mivel cusp vagy
10-es,
A bolygók jegyhelyzeténél nincsen olyan, hogy cusp (jegycsúcs), azoknál legfeljebb a dekádokkal/dekanátusokkal kell számolni.
Annyi, hogy minden emberben megjelenik mind a 12 archetípus, csak épp különböző szerepekben, különböző súllyal.
Ebben a képletben a Nyilas archetípus főleg úgy kap valamekkora többletsúlyt, hogy a Jupiter viszonylag szűk orbison belül együtt áll a Nappal. De elég sokminden ott van a Nap közelében, a Skorpióban 5 bolygó is van, szóval úgy tippelem, ez a kis többlet Nyilas is elveszik a tömegben.
Szerintem Bálvány és D-Mano jobban ért ehhez, már az írásuk alapján észrevehető.
Köszönöm szépen mégegyszer az értelmes válaszokat, mostmár biztosan tudom akkor a csillagjegyemet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!