Honnan tudja egy ember, hogy minek maradjon több évig hosszú évtizedekig életben van belső hang amire hallgatni kell egyfajta sugallat!?
Jó az igaz, hogy vannak öngyilkossági szuicid gondolataim.
De azt honnan tudjam meg, hogy egy valamilyen súlyos betegség mert miért nem visz már el ebből az emberi életből,vagy isten mert miért nem szólít már magához egyszer és mindenkorra végre valahára!?
Hat halljak meg ha értem a kérdést 😂
Senkinek nem kell tudnia hogy sokáig életben kell maradnia…
Sőt senki sem tudhatja hogy meddig lesz itt
Nekem is voltak már bőven szuicid gondolataim de közben meg vannak függőségem, akár egy 4 percig tartó dal, ami miatt meg így érzem félek a haláltól és jó lenne sokáig itt maradni.
Én sajnos nagyon onsajnaltato vagyok mert 0 éves korom óta ezt láttam otthon, te is ilyen vagy, megismerem ezt a típust.
Ha mindenképpen meg kellene halnod idő előtt, megtörténne. Halasztani néha lehet, de nem sokáig, és nagy ára van.
Na ez már egy végső állomás rész lehetne :D
És akkor mondjátok hogy nem tudatos a karma és nem irányít
Ami az élet kioltására késztet, az pont nem a jó oldal.
Pont az a célja, hogy befejezd földi pályafutásod.
Az öngyílkosság egy olyan halálos bűn, ami után örökre itt a Földi pokolban maradsz. Halálból visszatértek elmondták, hogy az öngyílkosok az utolsó napuk folyamatosan újraélik. Itt szenvednek. Semmiképp ne legyél öngyi.
Lehet azért vezekelsz itt, mert valami rosszat tettél mind mindnyájan. Ha leszenvedted és természetes halállal mulsz ki vége a vezetklésednek.
Ez a kérdés miért kerül az asztrológia kategóriába?
Bolygókkal, csillagjegyekkel kapcsolatos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!