Honnan lehet tudni, hogy mikor kezdődik és ér véget egy csillagjegy ideje?
Vannak asztrológusok számára kiadott könyvek, tele táblázatokkal, ahol az ilyen váltások pontos időpontja is le van írva.
De a nyilas 23.-án kezdődik. Legalább is azokon az oldalakon, amiket most én néztem.
Itt pedig a nem uniformizált időszakokat is látod.
Hazugság amit leírsz! A valóság úgy van ahogy ahogy az 1-es válaszomban leírtam! Amit te írsz azt a szürke idegenek találták ki, hogy elterjeljék a figyelmet a valós asztrológia fényéről!
Itt vannak az efemeridatáblázatok, amikben meg lehet nézni minden évben, melyik nap lép át a másik jegybe. Addig az óráig, amíg a Skorpióban van, Skorpió, amikor átér a Nyilasba, onnantól Nyilas. Ha beírod horoszkóprajzoló programba (vagy online pl. astro.com) a pontos időt, megmutatja a képletet, abban is látod.
"Vannak asztrológusok számára kiadott könyvek, tele táblázatokkal, ahol az ilyen váltások pontos időpontja is le van írva"
Efemerida a neve. Minden evben mas idopontban valt, ha szokoev van, akkor meg aztan vegkepp, mert az egi idoszamitas nem ismeri a szokoevet.
Amugy az efemeridaban nincs leirva a pontos idopont, a Nap eseteben az valtaskor megadott napra kell az adott szolarivet a Naibod-kulcs segitsegevel meghatarozni, es akkor kijon az ora. Aztan mar csak a szuletesi hely meridianjara es idozonajara kell atszamolni, es akkor el lehet donteni, hogy Skorpio, vagy Nyilas Nap az illeto.....
39F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!