Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha a horoszkóp egy csillagkép...

Ha a horoszkóp egy csillagkép ami a pillanatnyi állás szerint határozza meg az emberi természetet egy ikerpárnak ugyanolyan embernek kéne lennie nem?

Figyelt kérdés
Hiszen ugyanott, ugyanakkor születnek. És az aszcendens sem változik azért másodpercek alatt, még egy ikerpár esetében sokszor csak egy perc eltérés van a világrajövetelkor. Így a két embernek lehet pl teljesen egyforma csillagképe és akkor hogyan lehet hogy mégis ellentétesek? Aki hisz benne és tudja magyarázza el.

2023. aug. 15. 11:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

8, attól, mert pár perc különbséggel jött ki kettő, talán külsőre is egyforma ember, attól még nem fognak egész életük során kézen fogva járni mindenhova, lesz saját párkapcsolatuk, saját baráti körük, ahol mindketten másmilyen emberekkel fognak időt tölteni, más tapasztalatokat szereznek az életben.

10. Ez is elég nagy baromság, egyik ismerősömmel néhány nap különbséggel születtünk, anyukáink szobatársak voltak a kórházban, évekig nem tartottuk a kapcsolatot, nemrégiben találkoztunk, hát ég és föld vagyunk mindketten. Egyetemen is tök mást tanulunk, hobbik közül is ő inkább művész, én inkább sportoló. Nem a születés pillanata határoz meg minket, hanem a neveltetés, kikkel, milyen környezetben növünk fel.

2023. aug. 16. 10:07
 12/18 Bálvány ***** válasza:
77%

Miért kell ebben az ikerpárokat belekeverni? Vegyük azt, hogy ugyanabban az időben születik a városban egy koldus és egy királyfi. Tehát azonos a képletük. Az asztrológia szerint HASONLÓ JELLEGŰ események történnek velük ugyanakkor .

pl. anyagi megszorításokat jeleznek a bolygók:

- A koldus kevesebb alamizsnát kap és éhezik. A királyfi ugyanakkor a kevesebb befolyt adó miatt eladja egyik palotáját.

pl. szerelmet jeleznek a bolygók:

- A királyfi számára a fater megkéri a szomszéd ország hercegnőjét.

A koldus ugyanekkor elcsábbítja a tehenészlányt.

Ilyen mélységekben kell érteni a párhuzamot és összefüggést.

2023. aug. 16. 11:10
 13/18 Bálvány ***** válasza:
51%

# 12

ugyanabban az időben születik jelenti: kb. percre pontosan azonos.

Nem azt hogy "néhány nap különbséggel születtünk"!

2023. aug. 16. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
13, ugyanabban az időben született is teljesen hülyeség, olyat is ismerek, aki évre, napra, órára és majdnem percre pontosan akkor született, mint én, igaz 70 km van a kettőnk születési helye között, de azzal a személlyel is teljesen másmilyenek vagyunk, más az érdeklődési kör, ő inkább otthonülős, 26 évesen még mindig nem volt kapcsolata, én viszont gyakran járok szórakozni és társasági életet is élek, de neki a nála 5 évvel fiatalabb testvére is ugyanaz, mint ő, szóval szerintem ez inkább az ő neveltetése miatt alakult így, nem az miatt, mert akkor született, amikor.
2023. aug. 16. 12:32
 15/18 Bálvány ***** válasza:
51%

"inkább az ő neveltetése miatt alakult":

Aha ....Mert egy családban nincs 2 édestestvér ahol az egyik 'bulizós', a másik meg 'otthon ülős'?.....

Ja Mert ugye a gének, meg a neveltetés.

2023. aug. 16. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Attól még ugyanúgy baromság, hogy akik egy időben születtek szinte egyszerre, azok ugyanolyanok is lennének, nem a születés pillanatán múlik.
2023. aug. 16. 15:16
 17/18 Bálvány ***** válasza:
A te mély asztrológiai ismereteiddel mit értesz az alatt, hogy 'ugyanolyanok is lennének'??? Pontosan, hogy érted? Mi nálad a baromság? Az én értelmezésemet #12-ben leírtam. Az számodra elfogadhatatlan?
2023. aug. 16. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy attól, mert valakik évre, hónapra, napra, órára, percre pontosan ugyanakkor születtek, nem ugyanolyan emberek, az én mély asztrológiai ismeretem kritizálása helyett inkább ezt a tényt fogadd el és ne erőltesd rám a saját baromságod, hogy mindenki pontosan ugyanolyan, mint a többi olyan ember, aki vele egy évben, hónapban, napon, órában, percben született. Nyilvánvalóan bármennyire egyszerre is születtek valakik, a személyük ég és föld, felesleges ebbe belemagyarázni bármilyen asztrológiát, de elfogadom a véleményed, mégha nem is értek vele egyet. Légy szíves tegyél te is így az enyémmel. Köszönöm!
2023. aug. 17. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!