Milyen aszcendens lehet inkább?
Eredetileg így van fent
A hitelessége szerint bemondott adat van fent tehát nem kórházi.
Én amikor először rá néztem akkor Bak aszcendensnek tippeltem volna és még mindig úgy látom hogy kinézetre Szaturnuszi forma
Amit még tudni róla amit 11-es házas Holdnak vélek. 7 éves korában meghalt az anyukája és ez késztette arra hogy afrikai éhező gyerekeken segítsen. Illetve lázadt is a tekintélyek ellen. Szervezett erre egy koncertet. A Jupiter trigon is támogatja. Az anya vesztés mutathatja négyes ház ura a nyolcasban
Ha egy órával későbbre állítom akkor ez jön ki.
Ti mit gondoltok?
"Ti mit gondoltok?"
Kezdődhetne már a suli, akkor nem fogsz unatkozni.
Hát 'A' minősítésű időpont van fent, így nem értem minek jobban pontosítgatni? Ha meg mégis muszáj, akkor meg a primer direkció segíthet. Gondolom pár perccel kell csak az időpontot módosítgatni és kb. 7 fokra kerül a Hold az aszcendenstől. Ami az jelenti, hogy 7 éves korában Holdhoz köthető nagy eseményt mutat a fordított aszcendens direkció.
A Hold ugye hordoz anya analógiát.
Egyébként meg:
Inkább a 10-est házat szokták az anyához kapcsolni és 4-est az apához.
De ha a 4-es ura a 8-asban van akkor is úgy gondolnám, hogy az otthon eseményei a halál, átváltozás területe alá kerülnek és nem fordítva.
"kb. 7 fokra kerül a Hold az aszcendenstől. Ami az jelenti, hogy 7 éves korában Holdhoz köthető nagy eseményt mutat a fordított aszcendens direkció."
Akkor a 12-es házban vagy az első házban?
Ha mégis nyilas az asc akkor mi magyarazhatja a fickó szaturnuszi megjelenését?
A kör alapján nyilas.
Nem tudom mik a nyilas jellemzői de a mérleget azt látom benne.
Lehet bak család, és az az oka. Nem tudom a homlokát mondjunk. De az álla az fix mérleg. A válla vizontore hajaz.
Ja csak a homlokát miatt mondanám banknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!