Nyugodt kiegyensúlyozott csillagjegyek szerintetek melyik az? Vagy inkább aszcendens vagy holdjegy befolyásolja?
Nem tudom hogy ez mennyire a saját gondolatom, de szerintem ha nagyon az asutrológiát nézzük akkor itt is egy személy teljes születési képletét kell megvizsgálni - nem csak a Napjegyet, az aszcendens jegyet.
És például ott vannak az elemek is. Mármint ahogy én látom az a személy kiegyensúlyozottabb akinek minden elemből jutott - tehát van tüzes, vizes, földes és levegős csillag jegy is a horoszkópjában.
Lehet hogy ez egy kicsit furcsa nézet, de én magamnál vettem észre hogy nincs egyáltalán levegő elem a horoszkóp képletemben és eléggé kiegyensúlyozatlan vagyok.
Én eddigi ismeretségeim alapján úgy vettem észre, hogy a Vízöntők a legnyugodtabbak, a Szüzek pedig a leglabilisabbak.
De nem akarok általánosítani, nem ebből kell kiindulni.
Szerintem a bakok.
Mivel nem az érzelmek rabjai, hanem a logikus gondolkodást preferálják nincs az, hogy 2 véglet közt cikázva állanak a dolgokhoz. Higgadtan körbejárják az adott problémát, szituációt és úgy keresnek megoldást, nem pedig indulatból döntenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!