Mi lehet ennek a színésznek az aszcendense?
Kérem, hogy azok írjanak akiket jobban érdekel az asztrológia!
Persze tudom, hogy ezt látásból, a külső alapján nehéz megállapítani, ezért csak tippekre lennék kíváncsi...
Lee Soo Hyuk egyébként Ikrek (1988.05.31), de nekem valamiatt nagyon Bak "kisugárzása" van.
A Bak aszcendensen kívül nekem még a Skorpió vagy a Szűz a tippem.
Ti mit gondoltok? Más a tippetek? Szerintetek is valahogy Bakos...?
Előre is köszönöm a normális válaszokat/véleményeket!
Szerintem ez egy Plutonikus/ enyhén Mars arc, tehát Skorpió aszcendens, vagy a Plútó fényszögeli az aszcendenst, vagy még úgy Mérleg, hogy a Plútó az első házba esik. Ha Skorpió az aszcendens akkor ugye a Mars a tradicionális ura, amire jellemző a kicsit elálló fül, mint neki.
Nehéz ez, nem ázsiaiakhoz vagyok szokva. Valószínűleg a szemöldöke sem természetes, hanem szedve van, mert ugye a skorpiónak az gyakran jellegzetes, mint ha oda lenne ragasztva.
Én is Skorpióra gondoltam egyből. Egyáltalán nem Bak jellegű szerintem (nekem is Bak az ASC-m).
Na én eléggé hozzá vagyok szokva az ázsiai arcokhoz, de aszcendens tippelgetésben nem szoktam sikerrel járni :D
#1 és #2
Köszönöm a hasznos válaszotokat/véleményteket! Elnézést ha lassan reagálok...
Amúgy még annyit tudok mondani a horoszkópjáról hogy Skorpió Plútója van.
Az lehet, hogy azért érzem én annyira Bak-szerűnek mert
Bak Szaturnusza és Neptunusza van?
Itt a horoszkóp chartja: [link]
A kedvenc színészem ezért elég sok interjút láttam vele a sorozat szerepein kívül és számomra a viselkedése is Bakos - nagyn emlékeztet engem a testvéremre. ...
Például amiket észrevettem, hogy igazából nem szeret annyira a központban lenni és eléggé visszafogott,visszahúzódó, sőt gátlásos is - én emiatt is találom valahogy szimpatikusnak. Néha nagyon mogorvának/ijesztőnek tűnik azért is mert nehezen mosolyog a kamerák előtt. Magáról azt mondta egyszer hogy nem szeret "cukiskodni". Amúgy könnyen megsértődik.
Sorozat szerepei általában olyan karakterek akik nem annyira szerethetőek - mármint fő jellem vonásuk az hogy arrogánsak és agresszívek, kissé antiszociálisak is.
Köszönöm! Pont linkeltem én is ezt az oldalt...
Most látom hogy a Nyilas és a Bak is domináns nála.
"Az lehet, hogy azért érzem én annyira Bak-szerűnek mert
Bak Szaturnusza és Neptunusza van?"
Az önmagában nem jelent sokat. Mindkettő elég lassan mozog (ahogy az Uránusz is), csak akkor tudnám elképzelni, hogy erősen befolyásolja a kinézetét, ha esetleg az 1. vagy 10. házába esik (MC-hez közel pl.). De továbbra is fenntartom, hogy nekem Skorpió ASC-nek tűnik, főleg, mivel hogy azzal a Skorpió Plútója valószínűleg az 1. házban lenne.
Köszi az információt.
Bár én azt hittem hogy ha a Bakban van az uralkodó bolygó akkor az azért jelent vmit... De min1.😅
Akkor nagyon valószínű hogy Skorpó az ASC-je?
Asszem kezdem érten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!