Legjobb asztrológia könyvek kezdőknek?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok érdekelnének, amelyekből meg lehet tanulni az asztrológia alapjait. :)
Több könyvajánlót is olvastam a neten, viszont nem tudom, mivel/kinek a könyveivel érdemes kezdeni.
2023. aug. 2. 11:58
21/28 anonim válasza:
Messze lesz meg a visszateres.....
(Nemreg volt)
39F incel
23/28 anonim válasza:
Nem, sajnos hideg vagyok.
39F incel
24/28 anonim válasza:
Milyen károkat okozott még az a Bak Jupiter, Incel?
25/28 anonim válasza:
Ugye, mivel nalam elsodleges karrierjelolo, hiszen a 6. es a X. ura, emiatt munka/karrier teren sok jora nem szamithatok. Politikai ertelemben a konzervativ, puritan baloldal fele huzok, vagyis "az ur nem eszik, ha a paraszt nem szarik" elvet vallom.
39F incel
26/28 hosszúhajú válasza:
ne itt privizzetek má, menjetek privátba, kérdező könyveket vár
27/28 anonim válasza:
"kérdező könyveket vár"
Ha a kerdezot erdekli a horary asztrologia is, akkor William Lilly-tol a Kereszteny Asztrologia, amit meg ajanlani tudok.
39F incel
28/28 anonim válasza:
Incel, és nem gondoltál arra, hogy megfejlődöd ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!