Nyilas férfihez milyen csillagjegyű nő illik?
Figyelt kérdés
Tudom hogy erre nem lehet alapozni, de azért megkérdezem az oldalon. Nem várom el, hogy normális válaszokat kapjak, de megköszönném azokat.2010. okt. 14. 13:19
11/16 anonim válasza:
Nyilas nő vagyok, a legjobb barátaim Oroszlánok és Ikrek, de a párom Vízöntő.
12/16 anonim válasza:
Horoszkópban hívő férfi butácska nőt válasszon magának. Így nem lesz túl nagy a közöttük tátongó szellemi szakadék.
13/16 A kérdező kommentje:
Már írtam hogy erre nem lehet alapozni. Én is hülyeségnek tartom, de útmutatónak jó.
2010. okt. 21. 12:45
14/16 anonim válasza:
A férjem nyilas, én skorpió vagyok. Nem működött a dolog, lecserélt egy ikrek-re. Úgy tűnik, ott sem rózsás minden, mert folyamatosan keres, kutat tovább :)
15/16 anonim válasza:
Egy ismerős párnál a férfi Bika volt, a nő Rák. És hamar vége is lett a kapcsolatnak.
16/16 anonim válasza:
Nyilas a párom, én pedig oroszlán vagyok!
Minden a helyén van. Kicsit sértődékeny a drága, ahogy én is...sokat pattogunk, hamar felszikrázik a kedélyünk, de a lényeg, hogy minden vitát nevetve fejezünk be.
Szereti, hogy tudok nagyon szeretni-bújni-cirógatni. Az ágyban meg hát...eléggé összhangban vagyunk.
Szóval nekünk bejött ez a felállás!
De az oroszlánnál vigyázni kell, hogy legtöbbjük akkor elégedett, ha minden róla szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!