A Kos csillagjegynek mi a megfelelő párja/társa vagy akár csak legjobb barátja?
Én Kos vagyok, és szeretném tudni, hogy ez mennyire befolyásol kapcsolatot, kizáró ok lehet-e kapcsolatnál esetleg, ha "rossz" csillagjegyel jön össze?
Egyáltalán fontos ez a csillagos dolog?
Ti hisztek ebben?
23/L
A nők választanak általában, így többesélyes a játszma. Csak egy pl.:
Én Rák vagyok, volt egy Kos személy, aki tetszett, de nem tudtunk egymás közelében meglenni, pedig ő kezdeményezett, befogadó volt velem szemben, azaz szeretett volna barátkozni.
Tehát elvileg a Rák férfi>Kos nő nem, de a Kos nő, ha választ, akkor a Rák férfival kijöhet.
Hát egy rák tuti nem passzol a koshoz!
További kizárható csillagjegyek: kos (két dudás..), vízöntő.
A többi jegyekkel jól elvan, ha hajlandók elviselni a kos dominanciáját.
Kardinális jegy révén a Nap helyzete kvadrátot alkot a Rák, Bak jegyekkel és oppozíciót a Mérleggel. A képlet többi elemével viszont alkothat trigont, szextilt, vagy lehet aspektus nélküli is.
A Merkúr lehet Halakban, Kosban, Bikában, míg a Rák időszakában lehet az Ikrekben (ami kvadrátban állna a Halak Merkúrral), lehet Rákban (ami a Kos nappal állna kvadrátban, de a Halak Merkúrral már harmonizálna) és lehet Oroszlánban (ami viszont harmonizál a Kos Nappal, de ha a Bikában van a Merkúr, akkor az megint egy kvadrát)...
A Vénusz már négy lehetséges jegyet is felölelhet és szintén kapcsolódik valahogy a másik személy Napjával, a Merkúrral, ott van még a Hold, A Jupiter, a Szaturnusz, a Hold csomópontok, és persze a képlet kiindulási alapja, az aszcendens.
Szóval bármilyen szomorú, nincs instant recept arra hogy kivel illik össze a Kos havában született ember, mert minden évben más az idő minősége, nincs két ugyanolyan év.
A Mérlegben is megtalálhatja, amit önmagából hiányol. Ismerek rá jó példát, hosszú, szeretteljes házasságot.
De mint írták, nem a Nap jegyétől függ és több "igazi" is lehet. Vagy egy se, mert sajnos olyan is van. Legyél nyitott, adj esélyt magadnak, meg annak, aki szimpatikus, hallgass a megérzéseidre, de az eszedre is. Önismeretre meg jó kiindulási pont akár az asztrológia is ... de nem ez a gyors, hogy csak 12 féle ember lenne. A csillagjegyek archetípusok, amikből különböző arányban, más-más életterületeken mindenkiben mind megtalálható. Ha érdekel a téma, járj utána az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!