Ennek a személynek melyik életszakasza a boldogabb /nehezebb?
Aki ért hozzá, ránézne? :)
Egy asztrológus mondott egy elég konkrétat (el fogom mondani, csak az elején nem szeretnék befolyásolni).
Köszönöm szépen!
Szerintem járnak ide asztrológiával mélyebben foglalkozók is, csak nem feltétlenül szólnak hozzá.
Nyilván senki sem vág eret magán, ha itt azt mondják áhh, te boldogtalan leszel ekkor-akkor...
Csak kiváncsi voltam, vagyok. Bár ezek szerint valóban nem sok rendes válasz várható.
Kb. 30 éves lesz, mikor p. direkcióval mozgatott aszcendens rááll - Plútó, Vénusz szextilekkel támogatott - 2. házcsúcson álló Neptunra (és ugyanekkor a Plútóra!). Teljesülnek az álmok, jönni fog a lóvé, a szülöttnek is homályos honnan a szerencse .
Aztán 5-8 év múlva eléri - Hold,Merkúr által támadott - esésben lévő Jupitert. A nagy szerencse / kiteljesedés bolygója
nem bírja a Bak szabályozó, céltudatos környezetét, érzelmileg és értelmileg is megtámadott lesz.
Csak nem egy nyereményt elherdáló lottó nyertessel van dolgunk?
élet második felében "talál önmagára".......
Szóval ez az elég 'konkrét', amit az asztrológus mondott?
Milyen jó, hogy nem fogalmazott homályosabban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!