Melyik horoszkóp a legdurvább a legharagtartóbb szerintetek? Bak, Rák, Mérleg, Skorpió, Nyilas?
Gondolom a női skorpiók lehetnek olyanok, nem pedig kimondottan a férfi skorpiókra van értve, hogy bosszúálló meg, hogy évek múltán a múltbeli sérelmeit hozzávágja az emberhez.
Gondolom ez tipikum női skorpiókról mondható el.
Szilárd víz - érzelmek megtartása. Ezzel meg is válaszoltam a kérdést, előttem is sokan írták.
Viszont a Rák is ért hozzá eléggé, mert az is víz, de az megszerezni fogja, tehát igazából érzelmeket akar kiváltani belőled, ő ebből táplálkozik.
A többi nem víz jegy, nincs köze az érzelmekhez.
Skorpió vagyok, és valóban gonoszak vagyunk, ha sérelem ér minket, kivárunk, igen bármennyit, és ha eljön az ideje és az áldozatunk gyengeségét megérezzük, lelketlenül a földbe tiporjuk, és kárörvendően, bűntudat jele nélkül, megtoroljuk a legapróbb sérelmeinket is.
sajna ez van, de nekünk ez olyan plusz energiát ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!