Ha a 0. hónapban születik meg valaki, akkor mi a csillagjegye?
19-es. Ami azt illeti, megvan rá az esély, hogy ilyesmit akartam belőle kihozni. De, rengeteget gondolkoztam mostanság, hogy mégis, milyen szeme van a csillagoknak, hiszen. A csillagok, ha átlátnak a ház/korház falán, akkor a babát is látják a hasban. Állítólag. Bár, mint a válaszolók mondták, születés után adják meg nekik a csillagjegyeket. Bár ha el akarnám képzelni, az nehéz, személy szerint én képtelen vagyok elképzelni ilyesmit.
Valóban, a császármetszés amit leírtál, az bonyolítja a helyzetet.
Ebből amúgy, eszembe is jutott valami, ha mondjuk, hónapokon át megy a szülés, akkor a baba felének más csillagjegye lesz mint a másik felének. Ez logikus lenne, tekintettel arra, hogy ha már kint van, akkor kapja a csillagjegyet.
Bár igen, a te válaszod, az én kérdésemhez képest, sokkal érthetőbb. Emellett, ment a zöld mindenkinek :)
Rendben, részemről a helyzet az, hogy nem akarok hinni a csillagjegyeknek, túlságosan, korlátozó féleségek, ha logikus magyarázatot keresünk, akkor az az, hogy mint "Személyiség" az emberek mindenfélék. A Csillagjegy alapú tulajdonságok pedig azért egyeznek legtöbbször, mert megvan bennük ez a tulajdonság.
Nézzünk egy példát, van valaki, akire megegyezik egy csillagjegyes tulajdonság, és egy másik is, az illető koraszülött. Itt vannak pedig opciók. Fontos az is, hogy tud e az ismerősöd arról, hogy ő koraszülött, hogy ő neki így lennének a csillagjegy alapú tulajdonságai. Még ha nem is tud róla, itt újra szóba jön egy elágazás.
--> Nem sokan szeretik, hogy rosszat mondanak róla, márpedig a csillagjegyeknél vannak rossz tulajdonságok. Valaki elfogadja, hogy rosszat mondanak róla, valaki egyet is ért vele, ahogy azzal is, ha jót mondanak róla, mindezt a csillagjegy alapon. Mint csillagjegy, ez létrehoz egy olyan tért, ahol a diszkrimináció is jogot kap sajnos.
Én ezért nem szeretem a csillagjegyes dolgokat, ha az aki felvág, nem vágna fel azzal, hogy ő milyen jó csillagjegyű, miközben a más csillagjegyek milyen rosszak, akkor én teljesen elfogadnám ezt a csillagjegyes dolgot. Nem a létezése a probléma, hanem az alsóbb és felsőbbrendűség kérdése, aminek itt elő se kéne jönni.
#29 Na, hát akkor itt a remek lehetőség, hogy hatalmas tudásoddal felvilágosíts minket, tudatlan barmokat. 😊 Mi tart vissza?
Egyébként senki nem vezetett senkit, pont, hogy csak találgattunk ennek az áltudománynak néhány homályos foltjáról, ami számunkra érthetetlen. Itt a remek alkalom, hogy felvilágosíts minket, és akkor végre tudni fogjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!