Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha a 0. hónapban születik meg...

Ha a 0. hónapban születik meg valaki, akkor mi a csillagjegye?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok.

2023. máj. 20. 21:03
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem mintha, alapból nem így fogalmaznék, lehet mégse történt ilyen. Az igazság az, hogy én tényleg így fogalmazok.
2023. máj. 20. 22:24
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Grimfoxnak már adok egy gyakoris Nobel díjat ha erre tudott válaszolni főleg mivel asszem múltkor ő volt kiakadva egy másik horoszkópos kérdés alatt hogy mennyire nincs értelme vagy valami hasonló történt ott is 😂😂😂
2023. máj. 20. 22:27
 13/32 A kérdező kommentje:
Rendben :D, ahogy gondolod :D
2023. máj. 20. 22:28
 14/32 pinteralexx.15 válasza:
Sztrókot kaptam
2023. máj. 20. 23:31
 15/32 anonim ***** válasza:
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy mi a fene járt az eszedben, amikor megfogalmazódott benned ez a kérdés. :D
2023. máj. 20. 23:34
 16/32 A kérdező kommentje:
Hát, 15-ös. Kíváncsi voltam a válaszra. Mivel, én nem szívelem a csillagjegyeket, így valami utat kerestem ahhoz, hogy hogyan lehet megkerülni őket. Mégpedig az által, hogy nem létezőnek tekintjük a hónapokat, amik által hozzárendeljük a csillagjegyet a személyhez. Valami, ilyesmire gondoltam, mikor kiírtam a kérdést.
2023. máj. 20. 23:47
 17/32 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣 imádom
2023. máj. 20. 23:54
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszönet :D
2023. máj. 20. 23:57
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a durva, hogy azt hiszem értem, sőt, még logikus is. :D Csak a nulladik hónapban megszületés elég nonszensz.

Szerintem arra gondoltál, hogy a csillagjegyek, meg az egész születési képlet az alapján van, hogy a gyerek melyik percben hagyja el a szülőcsatornát. És ez egy sokkal képlékenyebb időpont, mintha az alapján lenne a csillagjegy, hogy mikor fogant meg. Mert az egy egyértelműbb, konkrétabb dolog, mint a születés folyamata. Főleg, ha mondjuk komplikáció van szülés közben, vagy császárral születik, akkor annak most melyik perc alapján lesz a születési képlete? Amikortól teljesen kint van? Amikor elindult kifelé? Amikor kint van a feje? Mikor felvágják az anya hasát? Stb. Meg a szülés is olyan, hogy bármikor megindulhat, de lehet, hogy hosszú órákon át vajúdik az anya, meg ilyesmik. És ennél egy sokkal egyértelműbb dolog, hogy az ember mikor fogant. Na, ez sem lett sokkal érthetőbb, de nem valami ilyesmit akartál kihozni belőle?

2023. máj. 21. 00:00
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Nálatok idèn újèv pont pèntek 13.-ára esik igaz?
2023. máj. 21. 00:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!