Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez a születèsi képlet alapjân,...

Ez a születèsi képlet alapjân,milyen jellemű ember lehet ?

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 7. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Azért írok bíztatót is,annyira nem vészes,jelenleg a Szaturnusz,ami ha rosszul áll,mint most, a legrosszabb éveinket adja.

A Halakban megy így egy Ikreknek,aKI Nyilas Szaturnusszal rendelkezik ez a kb két és fél év életed talán legrosszabb időszaka lesz.

Ami viszont jó hír,ha belép Kosba, ami pontosan utána lesz,mind az Ikrekhez,mind a Nyilas Szaturnuszhoz és,ami a csúcs a Jupiter a saját Kos csillagjegyébe megy,pedig életed legjobb időszaka lesz.

Egy olyan párkapcsolat lép szerintem váratlanul az életedbe,aki pozitívan változtatja meg az életedet.

Egyébként ennyire nehéz időszak,mint, amit most megélsz nemigen lesz,ennél csak jobb.30 év asztrológiai képletfejtés van mögöttem.

2023. júl. 5. 09:28
 22/24 A kérdező kommentje:
Es ez meddig tart a rossz időszak pontosan ?
2023. júl. 10. 08:39
 23/24 A kérdező kommentje:
Több mint 2 év mostantól?
2023. júl. 10. 08:40
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem több, kb 2 év még, de vigasztaljon utána nemcsak jobb lesz, ha ez az

ascendensed, hanem kiváló is, ha a Szaturnusz és az Uránusz egyszerre lesz

nem is olyan soká az Ikrekben,sőt, annyira, hogy irígyeid lesznek

bőven,sőt, ami most lehet furcsának tűnik, egyedül a Jupitered fog rosszul

állni, ez két dolgot szokott jelenteni, vagy te hanyagolod a családod, a

gyerekemnél úgy jelentkezett, hogy évekre külföldre, ment dolgozni, vagy a

család irígy kavarásának leszel kitéve.

Ezt azért írtam le, mert két egypetéjű ikreknél is sokszor ugyanaz a fényszög máshogy érvényesül.

Legközelebb hétvégén leszek a neten,hétköznap nem érek rá itt írni,ha van még kérdésed.

2023. júl. 10. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!