Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez a születèsi képlet alapjân,...

Ez a születèsi képlet alapjân,milyen jellemű ember lehet ?

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 7. 12:29
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Nő az illető.
2023. máj. 7. 12:29
 2/24 Bálvány ***** válasza:
17%
Képlet nincs -> így se házak, se fényszögek -> elemezhetetlen. Megoldás: Csinálj képletet az astro-seeken!
2023. máj. 7. 12:45
 3/24 anonim ***** válasza:
10%
Szexéhes. Talán másra nem is tud gondolni.
2023. máj. 7. 13:13
 4/24 A kérdező kommentje:
2023. máj. 7. 13:16
 5/24 Laylah ***** válasza:
62%

Csak 1-2 dolog:

Szerintem nagyon extrovertált, de a magánéletében mégis zárkózottabb, tradicionálisabb. Az a Szaturnusz nem igazán kedvez a párkapcsolatainak, főleg, hogy oppozícióban van az aszcendenssel. A saját magáról mutatott képe és a házasságról, kapcsolatokról való gondolkodása eléggé eltér. Szerintem nagyon vágyhat otthonra, családra, de csak úgy, ahogyan ő azt elképzeli. Közösségben kellene gondolkodnia, de ez nagyon nehezen megy neki, már ha képes rá egyáltalán.

2023. máj. 7. 13:49
 6/24 Bálvány ***** válasza:
49%

A Nap az aszcendensen olyan embert jelöl, aki határozottan tudja

mi az ő útja és nem engedi letéríteni magát róla, így tanácsra sincs szüksége.

Az aszcendenssel és Nappal szembeni Szaturnusz valóban sok nehézséget ígér

személyes kapcsolataiban.

Ugye a 7. ház nem csak a párkapcsolatok, hanem a nyílt ellenségek háza is.

Nos neki talán az utóbbiakból fog inkább jutni. Szerelemben amúgy is visszahúzodó és gátlásos. Augusztustól azonban szerelemi (és pénzügyi) téren is lesznek váratlan élményei.

Partnerekkel kapcsolatos konfliktusa az otthoni érzelemnyilvánításban

fog lecsapódni.

Agresszívebb érzelemteljes kommunikációhoz vannak jó képességei amiből pénzt facsarhat.

Határozott és sikeres társadalmi téren, álmai megvalósításában, barátkozásban. Ez boldogsága kulcsa. Múlt hónapban volt Jupiter visszatérése, így talán kapott is az élettől erre vonatkozó

megerősítő jeleket.

Az utóbbi 1-2 évben szerintem eléggé döcög a karrierje.

2023. máj. 7. 20:56
 7/24 A kérdező kommentje:

Barátkozásban nemigen...mert szorongó ,visszahúzódó...emiatt nem kedvelik annyian azt érzi hogy támadjàk vagy kibeszélik kinevetik

Pedig van egy teljesen más oldala is ami nagyon karakán csak munkahelyen nem balhézhat...

Mondjuk ezt nem tudom hogy értelmezni:

Agresszívebb érzelemteljes kommunikációhoz vannak jó képességei amiből pénzt facsarhat.

Amugy szinte minden igaz amiket irtatok!

2023. máj. 8. 12:19
 8/24 anonim ***** válasza:
35%

Te vagy az Claris? Elkészítem neked a személyiségrajzát az összegyűjtött jelek alapján. Segítek magának xlaris.

Bárányok hallgatnak.

2023. máj. 8. 16:39
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem Claris vagyok de megköszönném nagyon!
2023. máj. 8. 17:42
 10/24 anonim ***** válasza:
49%
Mivel lefelé a piros háromszög a Holdra mutat a Nap-Szaturnusz oppozícióból (billegő önbizalom), annak lenne érdemes utána járni (pl. túl kritikus volt anyuka?), hogy helyén tudja mások véleményét, "tükrét" kezelni. Olvass utána a Szűz Holdnak.
2023. máj. 9. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!