Ez a születèsi képlet alapjân,milyen jellemű ember lehet ?
Csak 1-2 dolog:
Szerintem nagyon extrovertált, de a magánéletében mégis zárkózottabb, tradicionálisabb. Az a Szaturnusz nem igazán kedvez a párkapcsolatainak, főleg, hogy oppozícióban van az aszcendenssel. A saját magáról mutatott képe és a házasságról, kapcsolatokról való gondolkodása eléggé eltér. Szerintem nagyon vágyhat otthonra, családra, de csak úgy, ahogyan ő azt elképzeli. Közösségben kellene gondolkodnia, de ez nagyon nehezen megy neki, már ha képes rá egyáltalán.
A Nap az aszcendensen olyan embert jelöl, aki határozottan tudja
mi az ő útja és nem engedi letéríteni magát róla, így tanácsra sincs szüksége.
Az aszcendenssel és Nappal szembeni Szaturnusz valóban sok nehézséget ígér
személyes kapcsolataiban.
Ugye a 7. ház nem csak a párkapcsolatok, hanem a nyílt ellenségek háza is.
Nos neki talán az utóbbiakból fog inkább jutni. Szerelemben amúgy is visszahúzodó és gátlásos. Augusztustól azonban szerelemi (és pénzügyi) téren is lesznek váratlan élményei.
Partnerekkel kapcsolatos konfliktusa az otthoni érzelemnyilvánításban
fog lecsapódni.
Agresszívebb érzelemteljes kommunikációhoz vannak jó képességei amiből pénzt facsarhat.
Határozott és sikeres társadalmi téren, álmai megvalósításában, barátkozásban. Ez boldogsága kulcsa. Múlt hónapban volt Jupiter visszatérése, így talán kapott is az élettől erre vonatkozó
megerősítő jeleket.
Az utóbbi 1-2 évben szerintem eléggé döcög a karrierje.
Barátkozásban nemigen...mert szorongó ,visszahúzódó...emiatt nem kedvelik annyian azt érzi hogy támadjàk vagy kibeszélik kinevetik
Pedig van egy teljesen más oldala is ami nagyon karakán csak munkahelyen nem balhézhat...
Mondjuk ezt nem tudom hogy értelmezni:
Agresszívebb érzelemteljes kommunikációhoz vannak jó képességei amiből pénzt facsarhat.
Amugy szinte minden igaz amiket irtatok!
Te vagy az Claris? Elkészítem neked a személyiségrajzát az összegyűjtött jelek alapján. Segítek magának xlaris.
Bárányok hallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!