Kórházban kiadják percre pontosan a születési dátumomat?
Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 19:52
21/37 anonim válasza:
egy barátnőm apja meghallt. kelett az anyakönyvi kivonata egyenlő születési kivonata. azért mert elégett a háza és mindene elégett, ott hallt meg. de hagyott örökséget. elment velem együtt az anyakönyvezetőhöz és ott kiadták.
a kórház az adatokat átküldik az anyakönyvezetőhöz. mara mindent már átdigitalizaltak.
tényleg ennyire hülpe itt mindenki?????
23/37 anonim válasza:
nem értem h miért 0 százalék a válaszom, ha TÉNYLEG ÍGY VAN!!!
24/37 A kérdező kommentje:
A születséi anyakönyvi kivonaton nincs rajta az óra, perc
2023. máj. 5. 11:33
25/37 A kérdező kommentje:
nézz meg neten egy mintát. Csak a nap van rajta. Google, szül anyakönyvi kivonat.
2023. máj. 5. 11:36
26/37 anonim válasza:
Szia, igen kiadják! Annál a kórháznál kell kérni, ahol születtél. 50 évig megőrzik, és addig igényelhető. Onnan tudom, mert édesanyámét próbáltuk kikérni, és pont 1 évvel csúsztunk le róla, ezért megsemmisítették. Szerintem nem kell fizetni érte. Én e-mailt írtam a kórháznak, és rendesek voltak mert válaszoltak, pedig nem nagy reményt fűztem hozzá. :D
27/37 anonim válasza:
Én múlt hónapban kértem ki vagyis akkor mentem érte. Nekem nem kellett fizetni. A kórház adta ki.
Anyakönyvi kivonatban nekem sincs benne.
28/37 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. És a kórház gondolom tudja, h asztrológiához kell?
2023. máj. 5. 13:15
29/37 anonim válasza:
Valószínű sejtik, de nem érdekel senkit, hiszen kötelesek kiszolgáltatni. Nem is kell indokolnod, hogy mire kell neked, csak szeretnéd tudni és kész.
30/37 anonim válasza:
Ahol én voltam (31-es vagyok) ott egyértelműen tudták.
Na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!