Lehet így találni igazi barátokat, vagy lelki társat, vagy párt, vagy hasonló személyiséget?
Csak így ennyiből, így a főbb jegyekből, pl napjegy, aszcendens, holdjegy stb..
Tudom-tudom, egy fényszög is át tud, vagy felül tud írni sok mindent, meg színezi meg stb, de én konkrétan csak ennyiből vagyok kíváncsi mit lehet kihozni, hátha kialakulnak tök jó dolgok belőle, kíváncsi vagyok:D
nekem napjegy: ikrek
asc: rák
hold: kos
mars: skorpió
vénusz: bika
Na hajrá, hátha rátalálunk valami jóra, mert nekem már csalódás minden kapcsolat szinte, aztán így hátha kicsit "tudatosabban" találunk valami jót, egy kis "csodát":)
Nyilván így online másabb, testközelben azért jobban érezni mindent, kisugárzást, szimpátiát, vonzalmat is, meg mindent is, de kíváncsi lettem online is tud-e működni ugyanaz ami egy hús-vér kontakttal
Valójában mindenki így rendelkezik emberi kapcsolatokkal, csak az avatatlanok nincsenek tudatában ennek, mert nem foglalkoznak asztrológiával soha életükben.
Mindegy hogy kiszámolod és leellenőrzöd, hogy miért van így, vagy csak meghagyod véletlennek, nem lesz tőle másképp.
A világ alaptermészete az épülés és a pusztulás. A létezők azok, amik tudnak egymással harmonikus viszonyban kapcsolódni úgy, hogy közben azonosak maradnak önmagukkal. A diszharmónia rendetlenség, mozgásra késztető állapot, és ideiglenes, mert mindenképpen a rend a végkifejlet, ami nélkülük is lezajlik, úgy, hogy ők maguk kimaradnak belőle végül, nemlétezővé válnak. Ez a megsemmisülés egymás lényegének feladását követelő helyzet a kompromisszum érdekei mentén.
Ezért van az, hogy szép a természet, mindenhol szimmetrikus mintázatokba rendezett rend fogad. Ami nem ilyen, arra nem marad példa sem, mert csatlakozik a minták sorainak valamelyikébe feloldódás által. Ha valami, vagy valaki eljut az anyagi világ rabságából a teljes szabadulásba, ő már nem létezhet többé sehogyan, muszáj meghalnia, mert a világ összes mintázatának integrálása idáig vezet, a nemlétezésbe.
20:43
vegre erdekes gondolatok, koszi:) amugy sztem is, akarmelyik baratnomrol/baratomrol megtudtam ezeket az adatokat, es csak ennyit, ledobbentem mennyire osszepasszolunk.. kb egy-egy dolog nem, gondolom azert vagyunk csak baratok:D egyebkent siman mukodne a tobb is es ettol kezdett el erdekelni, hogy ezt most csak en latom igy, vagy veletlen, vagy mas is.. de akkor oke
ja es aki nem "hisz a horoszkopba" annak uzenem, hogy ezen a bolygon semmi nincs ami allando, csak a bolygok mozgasa;) minden mas valtozik.. akkor ez veletlen? es semmi nincs rank akkora hatassal, mint a bolygok.. ezek veletlenek? meg az is veletlen, hogy az okori gorogok a bolygokat tartottak az isteneknek? meg annyi mindent fel lehetne sorolni, hogy eloadas lenne belole ugyh nem teszem, pedig lehetne.. sot, en suliba is behoznam tantargynak az asztrologiat.. sztem az egesz vilag megvaltozna.. es kivetelesen nem rossz iranyba
11:33
itt kivalasztod melyik evszazadban szulettel, utana hogy melyik evben, melyik honapban, kikeresed a napot, amelyik napon szulettel es vegignezegeted melyik bolygod eppen melyik jegyben allt:)
Köszönöm. :)
Napjegy: nyilas
Hold: rák
Mars: skorpió
Vénusz: mérleg
Aszcendens: kos
19:56
ez se rossz:D azert az is erdekes, hogy eddig akik irtatok, mindenkivel van valami kozos:) sot nagyjabol ugyanazokbol a jegyekbol allunk ossze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!