Lehet így találni igazi barátokat, vagy lelki társat, vagy párt, vagy hasonló személyiséget?
Csak így ennyiből, így a főbb jegyekből, pl napjegy, aszcendens, holdjegy stb..
Tudom-tudom, egy fényszög is át tud, vagy felül tud írni sok mindent, meg színezi meg stb, de én konkrétan csak ennyiből vagyok kíváncsi mit lehet kihozni, hátha kialakulnak tök jó dolgok belőle, kíváncsi vagyok:D
nekem napjegy: ikrek
asc: rák
hold: kos
mars: skorpió
vénusz: bika
Na hajrá, hátha rátalálunk valami jóra, mert nekem már csalódás minden kapcsolat szinte, aztán így hátha kicsit "tudatosabban" találunk valami jót, egy kis "csodát":)
Nyilván így online másabb, testközelben azért jobban érezni mindent, kisugárzást, szimpátiát, vonzalmat is, meg mindent is, de kíváncsi lettem online is tud-e működni ugyanaz ami egy hús-vér kontakttal
19:25
ja jo, csak azon mar tul vagyunk:D marmint a valaszon.. es meg mindig irsz..:D amugy beirhatod te is ezeket, hatha pont neked mutatja meg majd eppen a sors, hogy nem is hulyeseg az asztrologia:)
Eddig mindig csak kérdeztél újabb es újabb kérdéseket. Moat nem volt kérdés már éppen, de reakcióra sarkal a hozzászólás.
Nem érdekel a horrorszkóp, tvben se nézem meg.
19:32
az igaz:) de ha mar itt vagy akkor valamennyire erdekel, ugyh most mar le kell hogy ird ezeket, ez a szabaly:D en kerdesem, en szabalyaim;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!