Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lehet így találni igazi...

K.O. kérdése:

Lehet így találni igazi barátokat, vagy lelki társat, vagy párt, vagy hasonló személyiséget?

Figyelt kérdés

Csak így ennyiből, így a főbb jegyekből, pl napjegy, aszcendens, holdjegy stb..

Tudom-tudom, egy fényszög is át tud, vagy felül tud írni sok mindent, meg színezi meg stb, de én konkrétan csak ennyiből vagyok kíváncsi mit lehet kihozni, hátha kialakulnak tök jó dolgok belőle, kíváncsi vagyok:D

nekem napjegy: ikrek

asc: rák

hold: kos

mars: skorpió

vénusz: bika

Na hajrá, hátha rátalálunk valami jóra, mert nekem már csalódás minden kapcsolat szinte, aztán így hátha kicsit "tudatosabban" találunk valami jót, egy kis "csodát":)

Nyilván így online másabb, testközelben azért jobban érezni mindent, kisugárzást, szimpátiát, vonzalmat is, meg mindent is, de kíváncsi lettem online is tud-e működni ugyanaz ami egy hús-vér kontakttal

2023. ápr. 15. 15:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mert jó nevelésben részesültem, legjobb tudásom szerint válaszoltam a kérdésre.
2023. ápr. 15. 19:25
 12/32 A kérdező kommentje:

19:25

ja jo, csak azon mar tul vagyunk:D marmint a valaszon.. es meg mindig irsz..:D amugy beirhatod te is ezeket, hatha pont neked mutatja meg majd eppen a sors, hogy nem is hulyeseg az asztrologia:)

2023. ápr. 15. 19:29
 13/32 anonim ***** válasza:

Eddig mindig csak kérdeztél újabb es újabb kérdéseket. Moat nem volt kérdés már éppen, de reakcióra sarkal a hozzászólás.

Nem érdekel a horrorszkóp, tvben se nézem meg.

2023. ápr. 15. 19:32
 14/32 A kérdező kommentje:

19:32

az igaz:) de ha mar itt vagy akkor valamennyire erdekel, ugyh most mar le kell hogy ird ezeket, ez a szabaly:D en kerdesem, en szabalyaim;)

2023. ápr. 15. 19:51
 15/32 anonim ***** válasza:
A kérdésben semmi nem utalt asztrológiára. Egy magányos nagymellű szőke nő villant fel lelki szemeim előtt es klikkoltam.
2023. ápr. 15. 19:55
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a marskorpio venuszbika. Elég bizarrnak tűnik. Én eléggé ártatlan vagyok ezekhez a fetisekhez.
2023. ápr. 15. 19:56
 17/32 A kérdező kommentje:
:D:D sztem inkabb egy maganyos nagymellu szoke ferfi a bizarr, de oke, kinek mi:D
2023. ápr. 15. 20:01
 18/32 anonim ***** válasza:
17: remélem megtalálod
2023. ápr. 15. 20:13
 19/32 A kérdező kommentje:
remelem nem a maganyos nagymellu szoke ferfira gondoltal ezzel:D
2023. ápr. 15. 20:15
 20/32 anonim ***** válasza:
19: te írogatsz róla, gondoltam mutatok együttérzést.
2023. ápr. 15. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!