Vízöntő, Bika, Ikrek, Mérleg és Nyilas ez az 5 csillagjegy a legokosabb és a legszívósabbak, a legtalpraesettebbek?
Ezek csak napjegyek, nem lehet belőle ilyen messzemenő következtetéseket levonni. Már amennyiben egyáltalán hinni lehet az asztrológiában. Én nem alapoznám erre valaki személyiségének a megismerését.
Bár, azt elismerem, hogy az Ikreknél nincs okosabb, szívósabb, talpraesettebb. És közismerten szépek és kedvesek is.😊😇
#1 Mérleg az életképtelen?
Hát XD akkor én kivétel vagyok.
Pszicho Gabi.
Kollegámat hívják így fél mindenki tőle, dühkitörések, üvöltözés, szadista kinzások....
Mérleg jegy.
Ezt adom előző.
Nyilas vagyok mégis beszari, otthonülő, félek csajozni, rendszerető, preciz. Nem értettem miért nem vagyok olyan mint amit folyton olvastam a nyilasokról?
35 évesen utána néztem Szűz az aszcendensem sajnos. Pedig annyira szerettem volna olyan vagány csibész lenni mint egy nyilas. Ez van sajnos.
5, jó neked, én nem :D
Minden szar tulajdonságát hozom a merlegnek. Döntésképtelenség, Mentális betegségekre való erős hajlam. Függője vagyok a szép dolgoknak és semmi más nem érdekel. Mindent szart hozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!