Hogyan és mikkel lehet elcsábítani?
Figyelt kérdés
Bak jegyű nőt hogyan és mivel lehet meghódítani,elcsábitani.
Verses dolog sajna nem jött be.
Bókólás van mind 2 oldalról.
Viccelődés is van.
Jól ki jövünk.
2023. ápr. 8. 21:28
21/25 A kérdező kommentje:
Hát ez nem izlések és pofonok.
Én nem itélkezek mert velem normális.
2023. ápr. 10. 16:38
22/25 anonim válasza:
Most erre mit lehet mondani? Akkor öltözz nőnek :)
Egyébként ha tudod a pontos születési idejét (óra, perc) és helyét, akkor azzal lehet elindulni asztrológiai szempontokkal, hogy milyen a kötődése, milyen a fériideálja... A többi találgatás és inkább párkapcsolati topik.
23/25 A kérdező kommentje:
Én arra voltam kiváncsi milyen egy bak jegyű ember mások szemszőgéből tapasztalatokra. Ennyi.
2023. ápr. 10. 19:04
24/25 anonim válasza:
Talán nem ez alapján kéne egy emberről ítélkezni. Nem ezen múlik egy ember személyisége. Ennyi
25/25 anonim válasza:
Na de még az asztrológia szerint sem ugyanolyan minden Bak jegyű nő. Mindig az adott személyt lehet/érdemes elemezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!