Képes-e a Skorpió férfi a húűégre?
A skorpió kifejezetten KÉPTELEN a hűségre. Nyugi, tapasztalat 32842393929384373239243572323 példát tudnék hozni a mindennapokból, magánéletemből hires emberekről, barátnőimtől, családból. Mind egy g.anéj szexmániás.
Szóval készülj a legrosszabbakra, tuti túl fog járni az eszeden. Én nyilas vagyok nekem mindig meggyűlt velük a bajom, pedig türelmes, szenvedélyes voltam és az elején minden olyan egyszerűen indult. Te kos létedre azonban erős lehetsz és szenvedélyesebb, ha sikerül kijelölnöd a határokat és nem vesz hülyére nagyon szenvedélyes kapcsolat lehet. A kos nagyon erős jegy.
Na vegyük sorra...
Kos: 4 láb + Első számú skorpió: 8 + na itt bejött a képbe még egy skorpió, ami még 8 láb ....
Szerintem ez kicsit sok egy kapcsolathoz, általában 4 láb az elfogadott :D
Miért ne lenne képes? Egyrészt fontos az aszcendens is, másrészt pedig a NEVELÉS. Jó dolog a horoszkóp, de nem szentírás.
Mellesleg nekem skorpió a párom, és 100%-ban hűséges.
Én csak egyet ismerek, aki 12évig volt hűséges egy lányhoz. De elmondása szerint rengetegszer alig tudta visszafogni magát. Majd megkérdezte " A petting ugye nem számít"? :)
A volt vőlegényem kos volt, skorpió aszcendensel. Nem véletlen, hogy nem lett belőle házasság. Minden esetre jól tudta titkolni a dolgait. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a te párod nem képes a hűségre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!