Melyik jegy analógiája a hirtelen eltűnés?
Figyelt kérdés
Tehát valaki egyszer csak eltűnik egy bizonyos ember vagy emberek életéből mindenféle előzmény nélkül, de az illető időközönként egyszer csak a semmiből felbukkan, egy darabig velünk van, majd megint eltűnik és így tovább. Komolyan, hová sorolható ez a csikicsuki? Semmiféle harag nincs mögötte, csak ilyenje van és kész. Mikor felbukkan, mindig kedves, mikor eltűnik, sose szól.2023. márc. 18. 18:31
21/26 anonim válasza:
(A kettes ,,megbízhatatlan” vízöntő vagyok)Kérdező!Az utóbbi monológodra is véletlenül tudom a választ,mert jelenleg is ugyanezt művelem.A ,,nem kötődés” abból fakad,hogy sokan próbálnak átveri/hazudni/manipulálni/befűzni szarul,amatőr módon,de úgy alapjáraton is megvan a 3méter távolság Mindenkivel(nincs kivétel!)Az illető,akiről szó a Te fejedben azért jön megy,mert Valakit nagyon nem bír onnan,vagy még a buta emberek lehet mérvadó.Csak az nem világos,hogy Téged miért zavar ennyire?Féltékenységet szimatolok.Féltékeny vagy,hogy másik társaságban lehet,és nem látod.Megnyugtatlak…Nem érdekled Őt,hiába is hezitálsz.
22/26 anonim válasza:
21 Szerintem te nem a vízöntőséged miatt vagy ilyen, hanem azért mert ilyen a személyiséged. Egy csomó vízöntő van aki nem ilyen.
23/26 anonim válasza:
22/22:Irónia.Ha jól értelmezted volna az első hozzászólásomat,ott leírtam,hogy lényegtelen milyen jegyről van szó.Kifakadok az érthetetlen emberektől is.Ezért most eltűnök örökre!😆🦿
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!