Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Debrecenben születtem. Pár...

Debrecenben születtem. Pár évvel ezelőtt próbáltam kideríteni, hogy pontosan mikor (óra, perc) születtem, de nem sikerült végigvinni. Konkrétan melyik telefonszámot kell hívni, hogy megtudjam a pontos születési időpontot?

Figyelt kérdés

Akkor sikerült "kinyomozni" egy telefonszámot, hogy hol érdeklődjem, de akkor dúlt a covid és kérték, hogy később hívjam őket, mert nagyon sok volt a dolguk.

Azóta elveszett az a telefonszám, amit akkor "kinyomoztam".

Tudjátok ezt a telefonszámot?

Kiket kell keresni, hívni ez ügyben?

2023. márc. 6. 08:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

google, városodban lévő anyakönyvi könyvezető vagy mi. ott lesz a cím, teló stb. személyesen is lehet nálunk menni.

ennyi! hihetetlen h itt senki nem tudja!!!

2023. márc. 6. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:
sztem kórházban is megkérdezheted és elmondják h hova kell menni.
2023. márc. 6. 21:19
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Na jó én egy éve mindig falakba ütközöm vele. Én is ezt az adatvédelmi osztályt hívtam, egy külsős ember vette fel, ő intézte. Viszont a kórházasok küldik meg az adatokat emailben. Hát nem jött meg, ekkor gondoltam, nem érdekel már, foglalkozom mással, de most megint visszatértem rá egy év után. Végig ment ugyanez, emlékezett rám (nem szokványos név és a név váltás miatt maradtam meg neki). Mondta, hogy nagy káosz volt a kórházban tavaly, lehet ezért se jött meg. Egyik nap bement és megbeszélte velük, elvileg már ki volt keresve. Ez már vagy 2 hete volt, semmi se jött azóta.

Bajcsy, Bp, ha valaki esetleg próbálkozna itt, akkor ilyesmire számítson.

sehol semmi azóta se

2023. márc. 7. 20:40
 24/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ez történt, de ne add fel.
2023. márc. 7. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!