Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Debrecenben születtem. Pár...

Debrecenben születtem. Pár évvel ezelőtt próbáltam kideríteni, hogy pontosan mikor (óra, perc) születtem, de nem sikerült végigvinni. Konkrétan melyik telefonszámot kell hívni, hogy megtudjam a pontos születési időpontot?

Figyelt kérdés

Akkor sikerült "kinyomozni" egy telefonszámot, hogy hol érdeklődjem, de akkor dúlt a covid és kérték, hogy később hívjam őket, mert nagyon sok volt a dolguk.

Azóta elveszett az a telefonszám, amit akkor "kinyomoztam".

Tudjátok ezt a telefonszámot?

Kiket kell keresni, hívni ez ügyben?

2023. márc. 6. 08:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10. Oké, megpróbálom megkeresni, de valószínűleg nincs meg a kiskönyv. (Ilyet lehet igényelni?)
2023. márc. 6. 10:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A kiskönyvet édesanyádtól próbáld beszerezni. (Az ilyesmiket szokták szeretni őrizgetni az anyukák :)

Oda írták be neked (is) annak idején az oltásokat például. Szerintem anyád azt nem dobta ki; ott lesz az az "emlékek" dobozban vagy fiókban.

2023. márc. 6. 10:45
 13/24 A kérdező kommentje:
#12. Hát, nem tudom... De rákérdezek.
2023. márc. 6. 10:52
 14/24 szvicsi ***** válasza:
96%

1977-ben Debrecen II- ben születtem és az anyakönyvi kivonatomban benne van az óra és a perc mellett a vércsoportom is :) Amúgy a Debreceni Egyetemet hívd a központi számon és onnan tovább kapcsol a portás a megfelelő helyre. A pénzt, mint eljárási illetéket valószínűleg kérni fogják, úgy mint a kérelmedet is írásban.

A telefonszám: 06-52-512-900

2023. márc. 6. 10:59
 15/24 A kérdező kommentje:

#14. Hát az jó, mindig is érdekelt, hogy mi a vércsoportom, de nincs benne a születési anyakönyvi kivonatban...

Szerintem a többi sem.

Köszönöm szépen az adatokat!

('78-as vagyok.)

2023. márc. 6. 11:22
 16/24 anonim ***** válasza:
A születési anyakönyvi kivonat nem egészségügyi dokumentum, hanem népesség nyilvántartási. Abban nem is lenne keresnivalója se vércsoportnak, se születési óra-percnek, se Apgar-értéknek, stb. :)
2023. márc. 6. 11:29
 17/24 A kérdező kommentje:
#16. Oké, de mint olvastuk, #14-es hsz-nak benne van. Akkor ez hogy lehet?
2023. márc. 6. 11:36
 18/24 Metionin ***** válasza:
100%
Debrecenben születtem, a klinikákon és anno nekem is azt mondták, hogy csak pénzért adják ki. A kiskönyv az, amiben ezekkel elvileg benne vannak, nem az anyakönyv. Az a kiskönyv, amit az anyukának adnak. De nekem csak a centi és a kiló van benne, meg a dátumnál a nap, sem vércsoport sem az óra-perc nincs kitöltve, pedig sok velem egykorúnak ki van.
2023. márc. 6. 12:09
 19/24 A kérdező kommentje:
#18. Oké! Köszi.
2023. márc. 6. 12:21
 20/24 anonim ***** válasza:
21%

itt mindenki ilyen gyagya???

én Kerepestarcsán születtem. költöztünk Pestre, majd Zalába. Nagykanizsán lakok most.

lényeg:

volt anyakönyvi kivonatom óra, perc, vér stb.

ha a véredre vagy kivi, akkor háziorvos egycteljes vérkép. de ez benne kell legyen az anyakönyvibe.

na a lényeg: Nagykanizsán mondtam az adataimat és ki tudták adni. persze újra nyomtatott kiskönyvbe.

volt egy barim akinek az apja halt meg tűzbaliban. mindene elégett és minden adata kellett valamihez. kikérhette az anyakönyvezetőhöz. neki ingyen volt. nekem már nem emlékszem.

2023. márc. 6. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!